Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Kapitányi rezidencia

A tulajdonost mindenki csak Kapitány Úrnak hívja. Ő Sümeg szülötte, aki a fővárosból hazatérve lenyűgöző üdülőparadicsomot varázsolt a Sümegi vár tövébe. A régi három csillagos panzió mellé a történelmi környezethez és a régi épületszárnyhoz tökéletesen illő új luxus szállodaszárnyat épített. Itt egyszerre élvezhetjük a wellness fürdőt és kezeléseket, a középkori hangulatú lakomát és lovasjátékokat. Vendégként olyan pompás kikapcsolódásban lehet részünk, ami páratlan a maga nemében.

Hotel Kapitány**** Wellness
Szálloda
Cím:
8330 Sümeg
Tóth Tivadar utca 19.

Elérhetőség
Telefon: 36 / 06 87 550 166
Internet: http://www.hotelkapitany.hu
E-mail: sales@hotelkapitany.hu

A tulajdonost mindenki csak Kapitány Úrnak hívja. Ő Sümeg szülötte, aki a fővárosból hazatérve lenyűgöző üdülőparadicsomot varázsolt a Sümegi vár tövébe. A régi három csillagos panzió mellé a történelmi környezethez és a régi épületszárnyhoz tökéletesen illő új luxus szállodaszárnyat épített. Itt egyszerre élvezhetjük a wellness fürdőt és kezeléseket, a középkori hangulatú lakomát és lovasjátékokat. Vendégként olyan pompás kikapcsolódásban lehet részünk, ami páratlan a maga nemében.Mi nagy wellness rajongóként elsőként a medencéket próbáltuk ki. A Kaplidzsa úszómedence keleti stílusával a tökéletes nyugalom szigete. Különleges élmény, hogy a wellness-medencét, a gyermekmedencét és a pezsgőfürdőt nyáridőben a külső medencével együtt használhatjuk és ezt az élvezkedést még a napozás örömével is fokozhatjuk. Nekünk nem volt ilyen szerencsénk, így a finn szauna, az infra szauna, a szoft szauna, a gőzfürdő és a merülőkád örömeivel vigasztaltuk magunkat. A kényeztető, fiatalító és lazító fürdők után a wellness kezeléseket, a gyógyító és a frissítő masszázsokat szemléltük meg. Kínálatuk oly gazdag, hogy nem is olyan könnyű a választás. Amit mindenkinek szívből ajánlok a frissítő-vitál masszázs és a relax-aromatikus masszázs, no és a "Kleopátra" szamártejes fürdő, valamint a "Dionüszosz" vörösboros fürdő. Garantáltan különleges élményben lesz részük!A sportkedvelők is megtalálják számításukat. A TechnoGym fitnesz terem kardiogépei garantáltan megizzasztják őket.

A gyermekeknek kitűnő szórakozás a Kisfaludy Várkert játszótér és az állatsimogató! Kisállatokról jut eszembe házi-kedvenceinket sem kell otthon hagyni, bevihető a szállodába, mint ahogy azt már minden jobb helyen megengedik.A pihenés mellett a szórakozásból is kivettük a részünket. Megnéztük a Történelmi Lovasjátékokat a Lovagi Arénában és a Lovagteremben. A lovagi tornabemutató a magyar történelem dicső korszakait idézi fel zenével, tánccal, zászlóforgatással fűszerezve. Ezt követte a Középkori többfogásos Lakoma, melyet evőeszközök híján korhűen, kézzel fogyasztottunk el. A lakomán egyébként korlátlan az étel és italfogyasztás, a félpanziós ellátáshoz tartozik. Nagyon tetszett nekünk, mert egészen különleges Kapitány úr nemzetközi szablya gyűjteménye és utazó kocsi kiállítása. Felsétáltunk a páratlanul szép Sümegi várhoz és megcsodáltuk Sümeg barokk belvárosát.És ami nem fért bele programunkba, de érdemes kipróbálni, a lovaglás, lovas oktatás, lovas kocsikázás és hintózás. Borkóstoló a Püspöki Palota pincéjében. Íjászat, középkori fegyverek kipróbálása.

Sümeg a pihenés és élménygyűjtés különleges helye, győződjenek meg erről Önök is.

Győri M. Hajnal

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Kapitányi rezidencia
Dátum: '12.05.31
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Oázis a Hotel Vitalban
Előző cikk: « Bor és wellness Tarcalon

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: