Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Wellness és síelés a Balaton partján?

null
Hihetetlen! Nem kell külföldre utaznia, már itthon is síelhet minőségi pályákon! Ráadásul a télen is gyönyörű Balaton élményét is élvezheti: a tó partján működő vendéglátóhelyek közül immár egyre több egész éves szezonra rendezkedett be. A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton**** például mindössze 25 percnyi autóútra található az eplényi Nordica Síarénától, mely az évek folyamán közkedvelt síparadicsommá vált.

null
Az eplényi pályák minden nehézségi fokozatnak megfelelnek, kezdők és haladók is élvezhetik itthon a síelés örömeit. Az egyre kedveltebb és évről évre dinamikusan fejlődő síparadicsom azon kívül, hogy idilli környezetben fekszik, nem messze Veszprémtől, a királynék városától, azzal is büszkélkedhet, hogy Magyarország első négyüléses felvonója is itt található. Eplényben tavaly 100 napig üzemelt a pálya, és idén is ilyen hosszú, hóbiztos szezont terveznek. Idén már november végén megnyitották a pályákat, melyeket 42 ponton hóágyúznak! A síelés mellett a "hüttékben" ehetnek-ihatnak a síelők, jó muzsikaszó és vakító napsütés mellett.

A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton**** szálloda ideális távolságra fekszik a pályáktól, így a nap végén még arra is jut ideje, hogy fáradt izmait a wellness részleg medencéiben, szaunáiban vagy a jacuzzikban lazítsa el. Természetesen a szálloda masszőrjei is várják a pihenni vágyókat.
Mi kell még a tökéletes kikapcsolódáshoz? Romantikus séta a tó partján, vagy egy gyertyafényes vacsora? Egy biztos, hogy a balatonalmádi Ramada szállodában éhen senki sem marad. Chef úr ajánlásával számos ínycsiklandozó finomság közül választhatnak, vagy élvezhetik az amerikai pezsgős büféreggelit.

Párok, családok, kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelőt. Érdemes a szálloda honlapját (www.ramadabalaton.hu) is felkeresni, ahol akciós csomagokkal várják a téli sport szerelmeseit.

null
Síelés, wellness... Balaton! Ki gondolta volna? Ez a párosítás nem mindennapi, hirtelenjében csak a dél-spanyolországi üdülőhelyek és a közeli Sierra Nevada szinte egész évben rendelkezésre álló sípályái, vagy a libanoni sícentrumok és a mediterrán tengerparti szállodasorok kettőse jut eszünkbe. Csak hát mindkét helyre hosszas repülőúttal juthatunk el - a balatonalmádi Ramada Hotel és az eplényi Nordica Síaréna pedig akkor is elérhető, ha csak egy hirtelen ötlettől vezérelve hétvégi aktív kikapcsolódást szeretnének biztosítani a családnak. További információk és szállásfoglalás: www.ramadabalaton.huNyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Wellness és síelés a Balaton partján?
Dátum: '10.11.28
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » A Dunakanyar új gyöngyszeme
Előző cikk: « Wellness paradicsom a Tisza-tónál

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: