Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Antik gyöngyszem a hűség városában, Sopronban

null
A várkörön sétálva azonnal szemedbe ötlik a Best Western Hotel Pannonia**** közel 120 éves, patinás, klasszicista stílusú épülete. Ahogy belépsz a szállodába, elvarázsol a ház atmoszférája, a csodás terek. Kiskorodban biztos te is álmodtál arról, hogy királynő vagy, hosszú, csipkés selyemruhában jársz. Ennek a háznak a falai közt tényleg királynő lehetsz, nemcsak a ház szolgáltatásai, hanem a szálloda hangulata által is.

Megérkezéskor kedves recepciós üdvözöl a lobbyban. Ahogy a szállodában sétálsz, minden sarkon találkozol egy gyönyörű antik bútorral. A recepció melletti hatalmas, tekintélyt parancsoló, sötét fából faragott íróasztal arra ösztönöz, hogy leülj mellé, és álmodozz régmúlt időkről. Menj tovább, és a drinkbárba érkezel, mely a nyári forróságban egy hűsítő italra invitál. Szállóvendégek és kirándulók egyaránt betérhetnek ide. Napközben, ha megéhezel, érdemes megkóstolni az étlapról a ház valamely könnyű specialitását.

null
A drinkbár mellett találod az exkluzív Széchenyi éttermet, ahova belépve úgy érzed, hogy megérkeztél a királyi lakomára, ugyanis egy hatalmas büféasztalon kínálják a finomabbnál finomabb ételek széles választékát, reggel és este egyaránt. A vacsora mellé mindenképp rendeljetek egy üveg Irsai Olivért, az igazgatónő ajánlásával.

A soproni városnézés után, vagy akár egész nap is élvezheted a szálloda nem túl nagy, de annál kedvesebb, természetes fénnyel megvilágított wellnessrészlegét. Ússzál, szaunázz, frissülj fel a nyüzsgő város szívében, de távol a város zajától, meghitt, csendes környezetben.
A nap végén, amikor belépsz a 60 szoba egyikébe, érezni fogod, hogy jó helyen vagy. Az antik berendezés, a nyugodt színek biztosítják a kellemes éjszakát.

Másnap ne lepődj meg, ha napközben a folyosón összefutsz egy menyasszonnyal, ugyanis a szálloda egyedi tetőterasszal rendelkezik, ahol romantikus környezetben, a város felett, gyönyörű panorámával Sopronra, szervezhető meg az esküvő. Ha soproni lennék, én is itt tartanám az esküvőm!
Előfordulhat, hogy épp egy konferencia vendégeivel találkozol az étteremben, mivel a Best Western Hotel Pannonia**** több száz fős konferenciateremmel is rendelkezik.

null
Elutazás napján ne feledd el megkóstolni a ház saját édességét, de vihetsz emlékbe vagy ajándékba is, mely két variációban készült, dióval vagy anélkül. Igazi különlegessége, hogy nemcsak Ghánából, valamint Venezuelából származó különleges csokoládét tartalmaz, hanem töltelékében a szálloda saját bora került felhasználásra, a limitált palackozású 2002 Pannonia Cuvée, mely egy igazi zamatos bukét ad a csokoládénak.

Sopron megunhatatlan és minden évszakban más! Próbáld ki te is a város gyöngyszemét, a Best Western Hotel Pannonia**** szállodát, és légy te is oly hűséges a szállodához, mint a város Magyarországhoz! Hidd el, megéri!

További információ:
www.pannoniahotel.com


Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Antik gyöngyszem a hűség városában, Sopronban
Dátum: '10.10.05
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Wellness paradicsom a Tisza-tónál
Előző cikk: « Hotel Karos Spa ****superior

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: