Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Oázis a Hotel Vitalban

null
Zalakaros gyógy- és termálvízével egész Európából vonzza a vendégeket. Sorra épülő szállodái és wellness hotelei nemcsak a bajokat orvosolják, igazi kényeztetést is kínálnak. Mi azért választottuk a Hotel Vitalt, mert mindezt igazi mediterrán hangulatban teszi.

A hotel már színével is kiragyog környezetéből. Vidám sárgás árnyalataival, az épület minden oldalán lévő hatalmas teraszaival, buja kültéri zöldjeivel olyan mediterrán hangulatot áraszt, amelynek nem lehet ellenállni. A szállodába belépve jó kedvünk csak fokozódik, amerre nézünk, mindenhol élénk színű modern bútorok páratlan jó ízléssel elrendezve. És mindehhez tökéletesen illik a sok-sok mediterrán stílusú díszítő tárgy: váza, kaspó, szobor, kisplasztika, talpas virágtartó, sőt a múlt század elejei felújított zongora is, tetején kicsi csipkeszegélyes terítővel. A modern világ simaságát, és a ma nagyon menő sivárságát érdekes módon bontják meg ezek az ötletesen elhelyezett kiegészítők. Olyan, mint ha ép csak ott felejtették volna őket, miközben jól átgondolt női ízlés rendezte el valamennyit.

null
A drinkbárban egy finom kávéval ünnepeltük érkezésünket, ahol a dohányosok önfeledten füstölhetnek. A mai világban ez is meglepetés, hiszen a szállodák többségénél a bejárati ajtó elé kitesznek egy hamutartót és a szabad ég alá üldözik a cigaretta élvezőit. Pedig hát micsoda különbség ázva, fázva az ajtó elé szégyenítve cigarettázni, vagy egy meleg, kellemes hangulatú helyen a pálmafa alatt füstölögni. Itt a tulajdonos nem sajnálta a pénzt füstelszívóra, csak azért, hogy minden vendég jól érezze magát. Ez az elv vezérelte szállodájának teljes kialakításában. Kívánjon egyet magának! - ez volt a szlogen. És itt valóban csak kívánnia kell a vendégnek, a Hotel Vital szállodában máris minden vágya teljesül.

null
A szobába érve újabb meglepetés ér bennünket. A méretek lenyűgözőek, itt a szállóvendégnek 30 négyzetméteres szoba dukál, hatalmas fedett terasszal. Ez a tágasság csak fokozza kényelemérzetünket.

A hotel mindössze 400 m-re található a városi gyógyfürdőtől, ám mi inkább a hatalmas, 450 m2 alapterületű wellnesst próbáltuk ki. Az Oázis részben a 340 C-os termálvizes élménymedence is jóval nagyobb a megszokottnál, és a programok is gazdagabbak. Van itt vízbefuvó, levegőbefuvó, víz alatti buzgár, aljzati levegőbefuvó és vízköpő, melyek jól átmasszírozták testünk minden porcikáját. Az úszómedence is kellemes 27 fokos, és igazán méretes. A finn szaunákhoz és az infrakabinhoz merülő medence tartozik és a 38 fokos kültéri jacuzzit is nagyon kellemesnek mondták, akik éltek vele. A fitneszterem számtalan kondicionáló géppel szintén örömteli időtöltés, de mi inkább a masszázsok sokaságából válogattunk. Összesen 14-féle masszázst kínálnak, ehhez jön még a hétféle fürdő, no és a pakolások és peelingek többféle variációja.

null
Az úszás, az izomlazító masszázs és a fitneszterem után a sportosabbak kerékpárt kölcsönözve túrázhatnak a közeli dombokon vagy a Kis-Balaton körül.

A kulináris élvezeteket nyújtó La Vita étteremben sem csalódtunk. Nyugat-Dunántúlon egyedül itt fogyaszthatunk igazi Fondue- vacsorát, de a magyar és nemzetközi konyha valamennyi remeke megkóstolható. A másképp étkezőknek bio és diétás menüt is felszolgálnak. A szállodát minden korosztálynak jó szívvel ajánlom.

Győri M. Hajnal


Hotel Vital****
8749 Zalakaros, Üdülősor u. 6.
E-mail: hotelvital@hotelvital.hu
Fax: 93-540-134
Tel.: 93-540-133
www.hotelvital.com

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Oázis a Hotel Vitalban
Dátum: '12.09.02
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Hotel Wellamarin: Harmóniában az elemekkel
Előző cikk: « Kapitányi rezidencia

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: