Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Élje át az újdonság varázsát!

null
Mindössze egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a ceglédi Best Western Hotel Aquarell**** a környék első négycsillagos szállodája, Budapesttől 65 km-re az Alföld kapujában. Nem kell tehát sokat utaznia annak, aki néhány pihentető napot kíván eltölteni családias, mégis szállodai színvonalú vendégbarát wellness környezetben.

Mint azt fentebb említettük egy újépítésű wellness szállodáról van szó. Már a szálloda tervezésénél és kivitelezésénél az volt a cél, hogy megfeleljen mind funkcionalitásában mind esztétikájában a "műfaj" legigényesebb elvárásainak.

Négycsillagos esztétikai örömök
A szálloda üvegfalú liftjén a szobák felé suhanva a vendégek elé tárul az átriumos tetejű fürdő csillogó kékvizű medencéje. A cseresznyeszín bútorokkal, narancssárga sötétítő függönyökkel és hangulatos világítással felszerelt szobákban kellemes mediterrán hangulat uralkodik. Az apartmanok fürdőszobájában üveg mosdókagylók és üvegpolcok teszik légiesen könnyeddé és modernné a belső tereket. A meggyszín bútorokkal berendezett étteremben a kulináris élvezetek is még örömtelibbek.

Funkcionalitás, avagy kösse össze a kellemeset a hasznossal!
null
Miért is szeretik a vendégek a wellnesst? Egyszerűen azért, mert jó: élvezetes, kikapcsol, felfrissít, revitalizál és nem utolsósorban a menedzserbetegségek következményeinek prevenciójában is segít.
Mindezt garantálja a szálloda, ugyanis elhelyezkedéséből adódóan biztosítja a nyugodt, stresszmentes környezetet. Hangulatos wellness központjának élménymedencéjével, 12 fős jacuzzijával és gyógyvizes medencéjével lehetővé teszi a totális kikapcsolódást, ellazulást. Sőt a jótékony hatású gyógyvíz kizárólagos élvezetére is alkalom adódik azokban a fürdőkádas szobákban, amelyekben a harmadik csapból gyógyvíz folyik.. Masszázsok széles skálájából csemegézhetnek, akik még teljesebbé kívánják tenni relaxálásukat.

Konferenciák, tréningek ideális helyszíne
A Best Western Hotel Aquarell**** konferenciatermei kiválóan alkalmasak 20-180 fő közötti konferenciák, tréningek, céges rendezvények, állófogadások lebonyolítására. A termek természetes megvilágításúak, légkondicionáltak, igény szerint összenyithatóak és leválaszthatóak.


null
Elérhetőség:
Best Western Hotel Aquarell****
2700 Cegléd, Fürdő út 24.
Telefon: 06-53-510-900
Fax: 06-53-510-901
E-mail: info@aquarellhotel.hu
www.aquarellhotel.hu

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Élje át az újdonság varázsát!
Dátum: '09.05.10
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Wellness-mustra Gyügyön
Előző cikk: « Velencei spanzix

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: