Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Bor és wellness Tarcalon

null
Az Andrássy Kúria Hotel**** Wine & Spa 2008. május 16-án nyílt meg a Tokaj-hegy lábánál fekvő Tarcalon. A 40 szobával és egy elnöki lakosztállyal rendel-kező épület az Andrássy Pincé-szettel és a szőlőültetvénnyel különleges lehetőséget biztosít a borturizmus minden fajtájára. Saját borpince, borkóstoló terem és vinotéka biztosítja a borbarátok és szakemberek igényeinek kielégítését.

A fő attrakció vitathatatlanul a wellness részlegben működő VinoSense Spa, mely lényegében Magyarország első vinoterápiás wellness centruma, ahol a bőr öregedését gátló szőlő- és szőlőmag alapú kezeléseket nyújtanak. A polifenolban gazdag kivonatok pakolások, arckezelések és masszázsok során segítenek a bőr öregedéséért 80 százalékban felelős szabadgyökök leküzdésében.

null
A Spa részleg számos kezelést ajánl. Élvezzük a luxust egy tokaji borkivonattal és esszenciális ola-jokkal dúsított fürdőben, majd a bőrtápláló és ásványi anyagokat pótló pakolással, Soft Pac hidroterápiás ágyon lebegve. Képzeljük azt, hogy a tengerpar-ton fekszünk és hagyományos thai, szőlőmag olajba áztatott gyógyfüves párnácskákkal kényeztetnek minket. Értő kezek közreműködésével ezen kezelések ellazító és bőrfiatalító hatásúak. Természetesen a wellness részlegben megtalálható a finn szauna, a gőzfürdő, az aromaterápia, az infraszauna, a sókamra, a jacuzzi és az úszómedence élményelemekkel, de különböző élményzuhanyok és egy egyedülálló pincefürdő is színesíti a kínálatot.

null
A kastély miliőt hordozó szobákból szép kilátás nyílik a szőlőültet-vényekre, illetve a Terézia-kápolnára. Az elnöki lakosztályból az alföldi táj csodálható meg. A vendégek kényelmét egyedileg szabályozható, zajtalan légkondi-cionáló, minibár, vezetékes internet-csatlakozás, laptop méretű széf, telefon, multifunkcionális, műholdas LCD TV szolgálja. Az ágyak king size méretűek (100x200 cm, illetve 200x200 cm) és ergonomikus biomatraccal készültek. A fürdőszobákban VinoSense termékek - sampon és tusfürdő, testápoló krém, habfürdő - kényezteti a vendégeket. Minden VinoSense kozmetikai és testápolási termék tartalmaz szőlőolajat, -magot vagy ezek kivonatait, amelyeket neves kozmetikai laboratóriumok fejlesztettek ki és teszteltek.

A Passione étteremben tájjellegű és nemzetközi konyha, tokaji borok felhasználásával készült ételek, saját készítésű pék- és cukrászsütemények várják a vendégeket. Magától értetődő, hogy csoportok részére borbemutatókat és kóstolókat is tartanak, igény szerint pince-, borászati üzem- és szőlőültetvény-látogatással, étkezéssel, grillezéssel, műsorral. A zajos napok után élmény elvonulni a klasszikus berendezésű pipatóriumba, vagy egy kellemes napfürdőre a hatalmas télikertbe, ahol a Wellness vitaminbár kínálatából is válogathatunk.

null
A hotel a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással rendelke-zik: 100 fős konferenciaterme és kisebb különtermei a legmoder-nebb technikai eszközökkel felszerelve várják a céges és családi rendezvényeket. Parkja, télikertje és grillterasza ideális helyszín lehet csapatépítő tréningeknek, esküvőknek. A környék, a Tokaj-Bodrogközi Tájvédelmi Körzet is számos sportolási lehetőséget kínál: erdei és vízitúrát, síelést, horgászást, vadászatot. A világörökség részét képező tokaji kultúrtáj és Tokaj város számos látnivalóval, műemlék épülettel büszkélkedhet.

További információk:
Tel.: (+36) 47-380-220
Fax: (+36) 47-580-026
Honlap: www.andrassy.hu
Cím: 3915 Tarcal, Fő u. 94.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Bor és wellness Tarcalon
Dátum: '12.03.06
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Kapitányi rezidencia
Előző cikk: « Wellness és borkultúra Badacsonyban

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: