Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Wellness-mustra Gyügyön

null
Szlovákia déli részén, csak 16 km-re a magyar határtól (Parassapuszta-Ipolyság határátkelőhely) egy kis városban, Dudincén (Gyügyön) található az egészség és a wellness oázisa. A helyi legendákhoz fűződő gyógyvíz gyógyhatását már a rómaiak is ismerték. Saját bőrén tapasztalta ezt Sissi - Erzsébet királyné - is Gyügyön tett látogatásakor.

Hasonló gyógyvíz már csak két helyen található a világban (a franciaországi Vichyben és Japánban), amelynek titka a magas CO2 és kénhidrogén koncentrációjában rejlik. Ennek köszönhetően mozgásszervi, szív- és érrendszeri, valamint idegrendszeri betegségek gyógyítására alkalmas. A Rubín és a Smaragd gyógyszállók egy fedél alatt kínálják a magas színvonalú szolgáltatásokat, többek között 70 féle gyógykezelést. Ezeknek egy része közvetlen pozitív hatással van az egészségre, a többi pedig a wellness és a beauty szolgáltatások kiegészítőjeként szolgál. A vendégek saját maguk választhatnak a gyógykezeléses Medical és a relaxációs Relax csomagok közül.

null
Különösen népszerűek a hosszú hétvégés és a szilvesteri csoma-gok. A gasztronómia, az elszállásolás, a sport, a kultúra és a kiegészítő szolgáltatások terén a teljesen felújított Rubín gyógy-szálló a legnépszerűbb Gyügy fürdővárosban. A vendégek ked-vencei közé tartozik a Wellnea Vitális Világ, nyáron a külső úszómedence, valamint a Dudinka strandfürdő látogatása. Az üdülés komfortját emeli, hogy a személy-zet egy része beszéli a magyar nyelvet.

null
A gyügyiek versenyképessée egy erős wellness piacon abban rejlik, hogy a helyi gyógyvíz erősebben mineralizált, mint a magyar gyógyforrások, és hogy egyre több diagnózist gyógyít. Áraik a magyar vendégkörnek elfogadhatóak - a Rubín és Smaragd gyógyszállókat évente 15-16 ezer vendég látogatja. A vendégkörből egyre többen szívesen viszatérnek, bízva abban, hogy itt tehetnek valamit az egészségükért, illetve erőt gyűjtenek a munkás napokra.

Kapcsolat: www.dudince.eu, e-mail: pjustin@kupeledudince.sk
Telefon: +421908062527
Cím: Kúpele Dudince, a.s., Kúpelná 106, 962 71 Dudince

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Wellness-mustra Gyügyön
Dátum: '09.08.30
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Hotel Karos Spa ****superior
Előző cikk: « Élje át az újdonság varázsát!

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: