Utazási és Wellness ajánlatok Hirlevél

Hotel Karos Spa ****superior

null
A fürdőkultúra és a balnea, vagyis a gyógyítást és tisztálkodást szolgáló fürdők a római kor mindennapjainak szerves részét alkották. A Hotel Karos Spa superiorban hasonló idő-utazás részesévé válhat a vendég, megtapasztalva, hogyan tették az ókori rómaiak a gyógyítást, a sportot, és az élményszerzést életük szerves részévé.

Hotel Karos Spa ****superior
8749 Zalakaros
Alma utca 1.

Elérhetőség:

Telefon: 06 93 542-500
Fax: 06 93 542-501
E-mail: info@karos-spa.hu, web: www.karos-spa.com

null
Mindez nem más, mint a manapság oly divatos wellness, amely az élet minőségére minden téren oda-figyelő ember filozófiája, egy tudatosan kialakított életforma. Ha a vendég egy kétnapos wellness-tartózkodás kínálta szolgáltatásokat az ókori rómaihoz méltó módon, önfeledten akarja élvezni, kezdje a sort a víziparadicsom gyógymedencéjével, majd az élménymedencével, ahol a víz alatti sugár a testét tetőtől talpig megmasszírozza. Ezután a sportmedencében igazán jóleső az úszás. Teheti ezt a fedett vagy a külső medencében...

A szaunaszigeten kezdőket és profikat külön szauna várja, kiegészítésül pedig bioszauna, gőzfürdő és frigidarium. A kellemes izzadás és hideg vizes megmártózás után a napi energiaszint mintha a duplájára nőne, így irány a fitneszterem. Itt a kondiberendezések sokasága várja a mozogni vágyókat.

Az aktív kikapcsolódás után jöhet a passzív ellazulás a wellness-testkezelések segítségével: a masszázs, az arc- és testkozmetika, a thalasso terápia, az alternatív terápiák. Mindez egy helyen, szakképzett terapeuták segítségével.

null
A római életérzést a szálloda esti programjainak széles palettája teszi teljessé. Nincs kellemesebb, mint egy délutáni hűsítő koktél a Hajóbár fedélzetén. A testi-lelki örömöket pedig a hotel éttermében elfogyasztott ínyencségek tehetik teljessé, ahol a magyar konyha tradíciójára épülő reformvendéglátás szellemében elégítik ki a legkülönfélébb igényeket.

A Hotel Karos Spa ****superior hotel 320 klimatizált, erkélyes szobával várja az érdeklődőket. A kétágyas szobák, apartszobák és lakosztályok, valamint az allergiások és mozgássérültek részére speciálisan kialakított szobák a legkülönfélébb igényeket is kielégítik.

Saját termálkútból nyert, minősített gyógyhatású termálvízzel a zalakarosi gyógyfürdőkultúra kezeléseit is igénybe vehetik az egészségüket megtartani kívánók, amelyek közé tartozik a szakorvosi vizsgálat és konzultáció, az egészséges életmód-tanácsadás, a balneo-, hydro-, oxigén- és elektroterápia, az inhaláció, a mozgás animáció, a gyógytorna, a speciális pakolások, az orvosi lábápolás és egyéb orvos által rendelt terápiás kezelések.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Hotel Karos Spa ****superior
Dátum: '10.03.02
Kategória: Utazási és Wellness ajánlatok
Következő cikk: » Antik gyöngyszem a hűség városában, Sopronban
Előző cikk: « Wellness-mustra Gyügyön

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: