Vidék Íze

A Vidék íze szeretné bemutatni és gazdagítani mindazt, amitől különleges, egyedi a vidéki lét és élet ízeTeret adni - a konyhakerttől a befőttesüvegig, a borjútól a füstölt bélszínig - a "csináld magad!" örömének, a gyakorlatias, házias fortélyoknak.
Receptjeink tükrözni fogják az évszakok változását, ezzel együtt ételeink alapanyagai is egyfajta természetes körforgásban követik majd egymást, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy abból gazdálkodjunk, ami épp friss körülöttünk, amit, ha kimegyünk a piacra, az időszerű kínálatból könnyedén megvásárolhatunk. Havonta mintegy ötven, minden esetben fényképpel illusztrált recepttel, hamisítatlan vidéki ízekkel és hangulattal invitáljuk terített asztalunkhoz olvasóinkat.

Mindazokhoz szól ez a lap, akik szeretnek enni és imádnak főzni. Azoknak a városlakóknak, akikben nosztalgikus hangulatot ébreszt a friss tej íze meg a meleg cipó illata, s azoknak a vidéken élő embereknek, akik kíváncsiak arra, hogy jól megszokott ételeik milyen ízvilágban kerülnek terítékre a szomszéd asztalán vagy egy távoli országban, akik fogékonyak arra, hogyan ötvöződik a hagyomány és az újdonság a Vidék ízében.

Előfizetési árak:
Egy évre: 3480 Ft
Fél évre: 1860 Ft
Negyed évre: 990 Ft