A high - tech stílusjegyei

high - tech
A tágas, osztatlan légterű lakásokban a high - tech stílus alapvető jellegzetessége a fényes felület, az acél , és üveg alkalmazása.
A falak matt fehérre festettek, csupaszon hagyott tégla-, vagy csiszolt betonfalak. A padlón felújított, lecsiszolt, átlátszó lakkal bevont (esetleg fehérre mázolt) hajópadló vagy valódi fából készült parketta.Térelválasztóként, esetenként ablakok helyett gyakran használatosak az üvegtéglából épített falak.

high - tech
A különböző anyagok kombinációjának keménységét az élénk színek lágyítják

Az ultramodern, könnyű fabútor, a népes vagy antik elemekkel vegyes berendezés mindazt érdekessé teszi, ami egyébként személytelennek hatna. Extra méretű ülőhelyekkel a tágas helyiségekben mozgalmasságot teremthetünk, így elkerülhetjük az üresség és sivárság látszatát. Jellemzőek a nyitott rendszerű tárolók a kétoldalú, térelválasztóként szolgáló polcoktól a falon díszletként ható változatig. A bútorok anyaga krómozott acélcső, színezett üveg, tükör, bőr, valamint a fémgőzölt műanyag.

A stílus megkívánja a legújabb szórakoztató elektronikai és háztartási berendezéseket, melyek minden helyiségben központi helyet kapnak.

Siemens hűtők
Egyedi külső és belső design jellemzi a Siemens háztartási gépeket