SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Az új Playmate otthona

Ingatlanpiaci megfigyelések szerint, ha a szomszéd kertjében hírességek jönnek-mennek, akkor akár az egész utca értéke megnőhet. Amerikában legalábbis ez a tapasztalat. Egy sztár otthona - akár villa, akár nem - a dupláját is érheti annak az összegnek, amelyet egyébként fizetnének érte.

Az ilyen negyedekben nemcsak az ár emelkedik, hanem átstrukturálódik az egész környék is. Az ott lakó sztárok hatására a szolgáltatások színvonala nő. Gyakori eset, hogy új kávézók, boltok nyílnak a negyedekben, amelyek nemcsak az ott lakó hírességeket vonzzák, de azok holdudvarát is - nyilatkozta Szili Balázs, a Prestige Towers marketingért és értékesítésért felelős igazgatója.

A Prestige Towers szakemberei szerint itthon hasonló jelenségek mutathatók ki, az új építésű magas minőségi színvonalú lakóparkok környékén. Ilyen például a XIII. kerület Duna Plaza mögötti területe, ahol az amerikai waterfront stílusban megépült négy torony mellett hamarosan új luxus jachtkikötő és kávézó nyílik.

Az amerikai tendencia ellenére több hazai szakértő úgy látja, Magyarországon a többség csak a használati értékét nézi egy-egy ingatlannak. Ugyanakkor idehaza is egyre nagyobb az a réteg, aki szívesen költözik olyan lakásba, ahol híres emberek is laknak. Ez egyfajta pozitív hovatartozás-érzést kelt bennük. Sokak számára megerősítést jelent, hogy jól döntöttek akkor, amikor megvették a lakást, ha a szomszédban a tévéből ismert személy lakik.

Jó példa erre az lakópark, amelyet korábban Kovács KOKO István bokszbajnok reklámozott. A "legyen a szomszédom" szlogennel hirdetett lakópark vevői számára biztonságot jelentett, hogy olyan helyre költöztek, amelyben általuk is ismert személy lakik. Mindez biztonságot jelentett akkor is, ha sokan nem ismerték a befektetők nevét, a kivitelezők referenciáit.

A 10 milliárd Ft befektetéssel most elkészült Prestige Towers marketingért felelős igazgatója elképzelhetőnek tartja, hogy néhány éven belül a Prestige Towersbe költözött Playmate lakásának értéke is emelkedni fog, pusztán azért, mert Metzer Viki lakott benne. Viki december elsején költözik a Prestige Towersbe. A Playmate nagyon büszke rá, hogy egy ilyen - 50 millió forint értékű - luxuslakásban élhet. Sok-sok szolgáltatást szeretne is kihasználni: biztos benne, hogy a sofőrszolgálatot igénybe veszi, ha bulizni megy. Hetente többször is ellazul majd a szaunában, a fittségét is a házban fogja megőrizni. Vikinek nagyon tetszik a Duna-part közelsége, illetve a Prestige Towers saját jachtkikötője. Számos kényelmi szolgáltatással, mint például a kutyasétáltatás, az ételrendelés, programszervezés, még csak ezután fog megismerkedni új otthonában a Playmate.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Az új Playmate otthona
Dátum: '07.11.19
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Judith Miller stílusa és formái
Előző cikk: « Ragályi Elemér: fókuszban a család

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: