Partnereink Hirlevél

Vidék Íze

A Vidék íze szeretné bemutatni és gazdagítani mindazt, amitől különleges, egyedi a vidéki lét és élet ízeTeret adni - a konyhakerttől a befőttesüvegig, a borjútól a füstölt bélszínig - a "csináld magad!" örömének, a gyakorlatias, házias fortélyoknak.
Receptjeink tükrözni fogják az évszakok változását, ezzel együtt ételeink alapanyagai is egyfajta természetes körforgásban követik majd egymást, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy abból gazdálkodjunk, ami épp friss körülöttünk, amit, ha kimegyünk a piacra, az időszerű kínálatból könnyedén megvásárolhatunk. Havonta mintegy ötven, minden esetben fényképpel illusztrált recepttel, hamisítatlan vidéki ízekkel és hangulattal invitáljuk terített asztalunkhoz olvasóinkat.

Mindazokhoz szól ez a lap, akik szeretnek enni és imádnak főzni. Azoknak a városlakóknak, akikben nosztalgikus hangulatot ébreszt a friss tej íze meg a meleg cipó illata, s azoknak a vidéken élő embereknek, akik kíváncsiak arra, hogy jól megszokott ételeik milyen ízvilágban kerülnek terítékre a szomszéd asztalán vagy egy távoli országban, akik fogékonyak arra, hogyan ötvöződik a hagyomány és az újdonság a Vidék ízében.

Előfizetési árak:
Egy évre: 3480 Ft
Fél évre: 1860 Ft
Negyed évre: 990 Ft

Nyomtatásra és gyengén látóknak!
Megrendelem a Vidék Íze magazint     példányban  

Kézbesítési cím

Név:  *
Cégnév: 
Irányítószám:  *
Település:  *
Cím:  *
Telefonszám: 
Fax: 
E-mail:  *
 
Számlázási cím
(Amennyiben megegyezik a kézbesítési címmel, úgy kérjük hagyja üresen)

Név:  *
Cégnév: 
Irányítószám:  *
Település:  *
Cím:  *
Telefonszám: 
Fax: 
E-mail:  *

* A csillaggal jelölt mezők megadása kötelező!


Az előfizetéshez     kérek.

A Geomédia Kiadói Zrt. kijelenti, hogy a személyes adatok gyűjtését és feldolgozását a vonatkozó törvények szerint végzi. A regisztráció kitöltésével hozzájárulok, hogy Geomédia Kiadói Zrt. feldolgozza személyes adataimat.


  Hozzájárulok ahhoz, hogy a Geomédia Kiadói Zrt., mint a magazin kiadója, a megadott adataimat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználják.

Az előfizetésről kék számunkon a 06-40-200-764-es telefonon, vagy az elofizetes@geomedia.hu e-mailcímen érdeklődhet.

Cikk információk:

Cím: Vidék Íze
Dátum: '06.06.23
Kategória: General
Következő cikk: » Műértő folyóirat
Előző cikk: « Szabad Föld

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: