LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

A Pók utcát szeretik leginkább

Lakótelepi ház

Egy nemrégiben elvégzett telefonos közvélemény-kutatásból kiderül, a fővárosiak továbbra is leginkább a budai oldalon lévő lakótelepeket kedvelik. A lakótelepi ranglista első helyén ugyanis a Pók utcai panelsor áll, mögötte a Gazdagréti található. Amíg a megkérdezettek 90 százaléka élne szívesen a Pók utcai lakótelepen, addig a sort a Havanna lakótelep zárja, ahol mindössze a megkérdezettek 3 százaléka lakna.


A lakótelepek presztízse az árakban is tükröződik. Mind a lakásárak, mind a négyzetméterárak a Havannán a legolcsóbbak, de a rangsorban nem sokkal előrébb lévő kispesti és újpesti panelek árai is alacsonyabbak az átlagnál.

Lakótelep


Korosztály szerint a fiatalok leginkább az újpalotai és a rákoskeresztúri telepekre költöznek, míg a magasabban iskolázottak a Fiastyúk utcai lakótelepet részesítik előnyben. A felmérésből azonban egyértelműen kiderült, a megítélésénél leginkább a lakótelepek hírneve befolyásolta a válaszadókat, nem pedig a közvetlen tapasztalatok.A fővárosi lakótelepek kedveltség szerint
1. Pók utca
2. Gazdagrét
3. Őrmező
4. Káposztásmegyer
5. Fiastyúk utca
6. Újpest városközpont
7. Füredi utca
8. Kelenföld
9. József Attila lakótelep
10. Békásmegyer
11. Rákoskeresztúr
12. Újpalota
13. Kispest
14. Havanna

Lakberendezés
Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: A Pók utcát szeretik leginkább
Dátum: '06.02.01
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Keresettebb a használt lakás
Előző cikk: « Vince Lilla crossoverre váltott

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: