LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Egy átlagember otthona

A tervezés már papíron sem volt egyszerű, hiszen olyan kötöttségekkel kellett szembe néznem, amin nem változtathattam. Voltak falak, melyeket nem lehetett kivenni, a fűtés,-víz- és elektromos hálózat szintén nehézségeket okozott. Az átépítésben és felújításban is tevékenyen részt vettem, így sok olyan dolgot csinálhattam, amiről eddig csak elméleti tudással rendelkeztem.
Mivel gyakorlatilag minden bútorunk megvolt, ahhoz kellett igazítani a lakás hangulatát és képét. A semleges fenyő-, és bükkszínű bútorok mellett a falak és a textíliák színe lett a meghatározó. Az összképbe észrevétlenül simul bele a juhar színű laminált padló - ezzel van burkolva szinte az egész lakás. Mivel egy kutyus is él velünk a lakásban, a padlóburkolat kiválasztásánál az esztétikum, mellett a könnyű tisztíthatóság és a nagy kopásállóság is fontos szerepet játszott.

konyha
Ragaszkodtam a fehér bútorhoz, ami rendkívül elegáns - de nagyon kényes

Az étkező konyha falának meleg, narancsos terrakotta színét kiemeli az elegáns, hagyományos vonalvezetésű hófehér konyhabútor. (Ebben az esetben a praktikum háttérbe szorult az esztétikával szemben, mivel ezt minden nap takarítani kell.)

kisszoba
A szoba "extrém" citromzöld-piros összeállítása talán megdöbbentő első látásra

Ha valaki belép, mégsem csapja meg a színek harsánysága. Ugyanis a piros mint kiegészítő, díszítőfolt van jelen, csupán a háttérből szolgálja, kiemeli a citromzöld finomságát és élénkségét.


Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Egy átlagember otthona
Dátum: '05.09.29
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Vince Lilla crossoverre váltott
Előző cikk: «

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: