AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Michelin-csillagos gálavacsora Cannes-ban

null
A három Michelin-csillagos Anne-Sophie Pic és a két Michelin-csillaggal díjazott Bruno Oger készítette a Cannes-i Filmfesztivál nyitó gálavacsoráját a filmes elit számára. A négyfogásos vacsorát az Electrolux Agora pavilonban szolgálták fel.

null


Sorozatban harmadik éve látogattak el a sztárvendégek az Electrolux Agora pavilonba a Cannes-i Filmfesztivál nyitó gálavacsorájára. Az esemény résztvevőinek, akik között Leonardo DiCaprio és Carey Mulligan is jelen volt, az Electrolux többszörösen díjnyertes partnerséfei készítették el a különleges menüt.

A nyitó gálavacsora menüsora:

Amuse Buche (Bruno Oger)
Királyrák garnélával

Előétel (Anne-Sophie Pic)
Borsó és kaviár fehér hagymahabbal

Főétel (Anne-Sophie Pic)
Könnyű zöldségleves zöld almával, fahéjjal és zöld ánizzsal
Tengeri sügérfilé rebarbarával és zellerrel


Desszert (Bruno Oger)
Csokoládé- és karibikrém

A nyitó gálavacsorát készítő séfek:

Anne-Sophie Pic francia séf, a Délkelet-Franciaországban található Maison Pic nevű éttermével már három Michelin-csillagot nyert el. Ő a negyedik olyan női séf, aki három Michelin-csillaggal büszkélkedhet, és a The World's 50 Best Restaurants (A világ 50 legjobb étterme) 2011-es listáján elnyerte a legjobb női séfnek járó címet is.

Bruno Oger két Michelin-csillagot tudhat a magáénak, és korábban már elnyerte az Év legjobb francia szakácsa címet. A zamatos és kreatív fogások összeállításáról ismert Oger a mediterrán ízekből és a helyi alapanyagokból nyeri inspirációját.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Michelin-csillagos gálavacsora Cannes-ban
Dátum: '13.05.27
Kategória: Asztaltársaság
Következő cikk: »
Előző cikk: « Lakásétterem: forradalom és provokáció

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: