Judit Takács: kiegészítők mindenkinek

null
Judit Takács 2013 tavaszi/nyári kollekciója a paletta minden színében tündököl. Energia, merészség és dinamizmus árad a cipőkből és táskákból, melyeket a tervező kiváló minőségű gyöngyházfényű, lakk- és matt bőrökből álmodott meg.

A kollekció bemutatója május 22-én szerdán este volt a Circle 'n Line Fashion Corner rendezvényén. A mozgalmas formákat, letisztult vonalakat a madarak inspirálták: szárnyaik íve, tollazatuk puhasága és lágysága köszön vissza a tárgyakon.

A nőknek készült lakkvörös, az intenzív napsárga, az almazöld, a sötét türkiz és a szivárvány többi árnyalata felébreszti érzékeinket, de a teljességhez elengedhetetlen az elegáns csontfehér, a metálszürke és a klasszikus fekete is. A gyönyörű kézitáskák a kollekció kincsei, körbefutó pántjuk a táskával egységet alkot. A kisebb méretű laptáskák azt üzenik: nyár van, vigyünk könnyedséget a mindennapokba, ezért a táska legyen ékszer, benne csupán a legfontosabbakkal. A formájában megújult tote hétköznapi feladataink különleges kísérője lehet.

null
Férfiak számára praktikus válltáskák és kézitáskák készültek, kényelmes hordozópánttal. Színeik az acélkék, a méregzöld és a barna meleg árnyalatai, melyek egyaránt illeszkednek a klasszikus és lezseren elegáns öltözékekhez is. A kollekció újdonsága, hogy minden női és férfi táskához találunk hozzá illő fűzős félcipőt, illetve a hölgyeknek szandál is készült. A kényelmes lábbelik púderszín bélésükkel és világos árnyalatú talpukkal tavaszi hangulatot árasztanak.

A fiatal magyar tervezőnő a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen 2010-ben végzett fiatal textil szakon. Bravúrosan mozog a bőr kiegészítők, cipők, táskák, övek, ékszerek világában a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Munkáival egyaránt gondol a férfi és női divatrajongókra.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Judit Takács: kiegészítők mindenkinek
Dátum: '13.05.27
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Fehér asztalnál zsűriztek a filmfesztiválon?
Előző cikk: « Life Ball Cavalli "kiszerelésben"

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: