Life Ball Cavalli "kiszerelésben"

null
Az idei sorban a tizenharmadik alkalom, hogy a MINI egy teljesen egyedi modellel támogatja az AIDS ellenes bécsi Life Ball jótékonysági rendezvényt. A divatbemutatót Roberto Cavalli jegyezte, aki záróakkordként egy saját tervezésű MINI volánja mögött gurult végig a Magenta Carpet-en.

A Life Ball ingyenes, nagyszabású nyitó show-ja ezúttal Az Ezeregy éjszaka meséi szellemében zajlott, a törökbugyogós első bálozók ruháját összesen 28 800 Swarovski-kristály díszítette. A Ringtől a Városházáig futó vörös szőnyegen a sztárvendégekkel – Elton Johnnal, Bill Clintonnal, Eva Longoriával és Melanie Griffitth-szel – együtt vonulhattak végig a Stylebible-nek megfelelő kosztümöt viselő vendégek. A jó ügy érdekében a MINI ismét egy nemzetközileg elismert, világhírű tervezőt kért fel, hogy alakítsa át a márka legfiatalabb modelljét, mielőtt az kalapács alá kerül a legnagyobb európai AIDS ellenes jótékonysági rendezvény aukcióján. Az árverés teljes bevétele idén is a HIV okozta betegség elleni harcot támogatja. 2013-ban az átalakított modell a MINI Paceman, a MINI család hetedik és egyben legfiatalabb tagja, amely ezúttal Roberto Cavalli divattervező kreatív kézjegyét viseli. Művészi alkotásával a 72 éves híresség olyan világhírű divatmárkák sorába állt be, mint a Diesel vagy a Missoni, amelyek az elmúlt években szintén a saját ízlésük szerint terveztek újjá egy-egy MINI modellt a jótékonysági rendezvényre. Az eddigi Life Ball MINI aukciók teljes bevétele meghaladta a félmillió eurót.

A MINI Paceman személyében Cavalli egy már önmagában is nagyon egyedi stílusú, sportos kialakítású autót vehetett kezelésbe, amely kupés sziluettjével az olyan egyéniségek számára készült, akik nem félnek felvállalni önmagukat a volán mögött. Cavalli összetéveszthetetlen, hagyományokkal szembemenő stílusában tökéletes művészi partnerre talált az idei Life Ball MINI: a világhírű tervező kreatív külső átalakításai, valamint az egyedi irizáló fényezés, amely attól függően, miként esik rá a fény, hol barnán, hol feketén csillog, mind az agilis kétajtós kupé dinamikusan feszített vonalait hangsúlyozzák. A MINI Paceman tetejét Roberto Cavalli logója díszíti, amely olyan hatást kelt, mintha lebegne az autó felett. Az egyedi MINI Pacemant május 24-én, a bécsi "Goldenes Quart1er" vadonatúj Cavalli szalonjának hivatalos megnyitóján leplezték le a közönség előtt. A Cavalli MINI aukciójára másnap, a bécsi Hofburgban került sor az AIDS Szolidaritás Gála részeként.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Life Ball Cavalli "kiszerelésben"
Dátum: '13.05.27
Kategória: Vezércikk
Következő cikk: » Judit Takács: kiegészítők mindenkinek
Előző cikk: « Lakásétterem: forradalom és provokáció

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: