Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Új arcfiatalító hódít

null
A világsztárok már kipróbálták és olyan sikere volt, olyan látványos eredményt produkál az új Intraceuticals fiatalító arcfeltöltés, hogy valóságos diadalutat jár be mostanság az egész világon. Az új, egészen speciális kezelés erejéről már itthon is meggyőződhetünk a kozmetikai szalonokban.

null
Az Intraceuticals Fiatalító FeltöltésŸ három elemet foglal magában az azonnali és rendkívül látványos eredmény elérése érdekében. Alacsony nyomású oxigén segítségével az öregedést gátló aktív anyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe, mialatt hűti és nyugtatja az arcbőrt.

Egyedülálló fiatalító széruma könnyű hyaluronsavat, valamint vitaminok és antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazza. A hyaluronsav segít a bőr azonnali hidratálásában, ezáltal a bőr feszesebbé válik, a finom vonalak és ráncok csökkennek, az arc kontúrjai és az arc ragyogása fokozódik. A kezelés során alkalmazott termékek nélkülözhetetlen bevonatot képeznek a bőrön és tápanyagokkal látják azt el.

null
Az azonnal látható eredmények új vonzerőt kölcsönöznek. Ez az öregedést gátló technológia a kozmetika tudományának egészen páratlan vívmánya, mellyel világszerte hírességek tartják bőrüket frissen, sugárzóan fiatalos állapotban. Az oxigén feltöltéses kezelések hatására a finom vonalak és foltok láthatóan csökkennek és a kezelés után a bőr fiatal és sugárzó lesz. Eltűnnek az egyenetlen elszíneződések, a bőr élénkebb és fényesebb lesz.

null
Ez egy egészen egyedülálló kíméletes kezelési mód, amely kiváltja a ráncfeltöltő, kisimító injekciókat. Az Intraceuticals kezelés nem plasztikai eljárás, ellenben megoldást kínál olyan problémákra is, amelyeket a plasztikai sebészek esetleg nem tudnak orvosolni. A plasztikai sebészet a bőr mennyiségét tudja változtatni, de struktúráját nem. Ez az eljárás erre is megoldást nyújt, hiszen a bőr minőségét javítja.

null
Szalay Adrienne kozmetikus mester az Intraceuticals kezelésekről így vall: - Az oxigén alapú arckezelő programunkat a fakó, sápadt, feszességükből vesztett bőrű vendégeinknek ajánlom. Orvosolja a szabadgyökök okozta bőrkárosodást. Erősíti a sejtek közötti összetartó erőt, így a bőr képes önmagát megvédeni az öregedéstől. Javul az oxigén ellátása, csökkennek a fáradtság és a mindennapi stressz okozta tünetek. A bőrbe juttatott oxigén felszabadulva leköti a szabad gyököket, amelyek az öregség legfőbb okozói.

A Stílus Szépségszalonban minden érdeklődő hölgyet szeretettel várnak.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Új arcfiatalító hódít
Dátum: '13.04.29
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: »
Előző cikk: « Vichy BB alapozó a habkönnyű szépítő

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: