AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Szószra fel!

null
Egy jó szósz olykor többet ér minden szónál és nemcsak a vacsora ízét, de a hangulatot is meghatározza. Aki március 21-ig feltölti legsikeresebb, legfinomabb egyedi mártásának receptjét az Electrolux nemzetközi Facebook oldalára, annak esélye van rá, hogy a világ minden részén megismerjék különleges receptjét!

Mexikói salsa szósz vagy indiai chutney? Esetleg egy különleges besamel mártás, vagy egy egyedi barbeque szósz? Ahogy a tökéletes külső megjelenésünket egy jól kiválasztott kiegészítő teszi teljessé, úgy válik gasztronómiai remekművé egy fogás egy ízletes, különleges szósz által. A mártások a gasztronómia divatos kiegészítői, melyek egyre nagyobb szerepet játszanak a kulináris élvezetekben. Éppen ezért indította el az Electrolux az Open Sauce versenyt a vállalat nemzetközi közösségi oldalán egy alkalmazáson keresztül.

Az Electrolux, a világ minden részéről várja a foody-k titkos receptjeit, amellyel korábban már lenyűgözték barátaikat és családjukat. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy receptjüket elnevezik, megadják a szószhoz szükséges hozzávalókat, az elkészítési instrukciókat, valamint azt, hogy milyen ételhez ajánlják saját mártásukat. Még arra is lehetőség van az applikációban, hogy a mártás leendő üvegnek saját dizájnt adjanak a versenyzők. Ezek után a recept máris megjelenik az oldalon, megosztható lesz, és lehet rá gyűjteni a szavazatokat, egészen március 21-ig.

null
A közönség által legnépszerűbbnek ítélt recepteket végül egy szakmai zsűri értékeli. A zsűri tagjai nemzetközileg ismert és elismert gasztrobloggerek: Christina Soong-Kroeger (Hungry Australian, www.hungryaustralian.com), Lauren Aloise és Alejandro Cabrera (Spanish Sabores, www.spanishsabores.com), valamint az Electrolux által támogatott séf, Paolo Pettenuzo.

A verseny fődíjaként a győztes szósz saját nevén kerül piacra az Electrolux támogatásával, így az egész világon ismertté válhat.

Az ElectroluxOpen Sauce versennyel kapcsolatos további információ a vállalat nemzetközi Facebook oldalán olvasható:
http://www.facebook.com/electrolux/app_121798161315109

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Szószra fel!
Dátum: '13.03.19
Kategória: Asztaltársaság
Következő cikk: » Lakásétterem: forradalom és provokáció
Előző cikk: « Szaúd-Arábia Szentkirályi ásványvizet iszik

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: