Formatervezők a friss otthoni levegőért

null
A tiszta levegő megteremtése egyre nagyobb kihívást jelent a ma emberének. Otthonaikban ugyanúgy a friss vidéki levegőre vágynak a fogyasztók, hiszen a jó minőségű levegő hatással van közérzetükre és egészségükre. Éppen ezért idén az Electrolux Design Lab egyik fókusztémája a friss levegő.

2030-ra várhatóan a világ lakosságának több mint 60 százaléka fog városban élni. Az éghajlat és a nagyvárosok levegőminősége folyamatosan változik, s ez nagy feladatokat állít a fogyasztók elé, akik továbbra is egészséges, tiszta, friss levegőt szeretnének biztosítani otthonukban. A jó minőségű levegő hatással van a mindennapokra, befolyásolja nemcsak a szoba légkörét, hanem az ott élők hangulatát is. Ráadásul egyre többen választják a zsúfolt szórakozóhelyek és kávéházak helyett otthonukat a kikapcsolódás, a baráti összejövetelek helyszínéül.

Az idén 11. alkalommal meghirdetett Electrolux Design Lab nemzetközi formatervező verseny témáját is a városiasodásból adódó problémák megoldása inspirálta. A pályázók az urbanizáció témájához kapcsolódóan három fókuszterület közül választhatnak. A terveket a közösségi főzés, a friss levegő vagy a tiszta otthon témakörében készíthetik el a versenyzők.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Formatervezők a friss otthoni levegőért
Dátum: '13.03.19
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Szószra fel!
Előző cikk: « Perui szépségdoktor Pesten

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: