SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Anton Molnar, a topmodellek festője

null
A franciaországi Barbizonban élő Anton Molnar az egyik legismertebb és legsikeresebb külföldön élő magyar festőművész, május első péntekén nyílik a kiállítása a Váci utcai Gefrodinspex galériában.

Ide is, ugyanúgy mint máshova, a világ minden részéről követik a gyűjtői, akik szintén közismert személyiségek, hírességek, bankárok, üzletemberek, hogy elsők között lássák és meg tudják vásárolni a legújabb képeit, mint Christophe Navarre is, aki a Louis Vuitton-Moet-Hennessy elnöke és Anton egyik legelkötelezettebb gyűjtője.

null
A világ nagyvárosaiban Párizstól Tokióig, Londontól Los Angelesig voltak tárlatai, tavasszal a New York-i magyar főkonzulátuson volt megnyitója, amelyen megjelent George Pataki New York állam volt kormányzója és Marvin Numeroff híres műgyűjtő, Anton gyűjtője, a Guggenheim Múzeum ismert támogatója.

Anton nemcsak tehetséges és sikeres művész, hanem egy nagyon szórakoztató, érdekes személyiség, csupa izgalmas történettel. Többek között olyan híres topmodellek is modellt álltak neki, mint Cindy Crawford, Margareth Lahoussaye és Petra Nemcova.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Anton Molnar, a topmodellek festője
Dátum: '13.03.19
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Országos összefogás a rászoruló gyermekekért
Előző cikk: « Magyar divatnak hódolt Párizs

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: