LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Színezd újra - Lakberendezési trendek 2013

null
"Színezd újra, színezd újra! Az életed, ha megfakulna, s ha az égbolt beborulna, ne menekülj, csak színezd újra!" A Magna Cum Laude slágerének szövege tökéletes mottó a 2013-as év lakberendezési trendjéhez.

Míg a szélsőséges és harsány árnyalatok leginkább a topdizájnerek kollekciójában kapnak szerepet, az új, semleges finom színek izgalmas enteriőrökbe rendezve hangolják harmóniára a lelket. A semleges nem jelentéktelen és nem unalmas. A semleges finom mosoly, a semleges lágy érintés, a semlegesnél minden a helyére kerül anélkül, hogy tudnánk az okát. Ez az idei év lakberendezési trendjének irányvonala.

null
Életterünk formálása szinte minden esetben önkifejezési forma. Ha azonban az, akkor 2013 mindenki számára a finomhangolás időszaka lesz. Olyasfajta tobzódásoktól mentes, arany középutat kell megtalálnunk önmagunkban és a minket körülvevő térben, aminek része a lágyság, finomság és inspiratív terek létrehozása.

A világos és megdöbbentő színek korszaka lejárt, komoly hangsúlyt kapnak a bőrszerű, barna, cappuccino és krémes árnyalatok. Erősödik az olíva, a pirosak egyre narancsosabbak, a sárgák pedig puhábbak és kevésbé sportosak.

null
Visszatér az Art Deco tiszta formavilága újrahangolt színekkel: galambszürke, lágy lila és zöld felületek találkoznak olyan anyagokkal, mint a makasszár ébenfa vagy a kifinomult fémek közül a bronz, csiszolt acél és a nikkel.
Ha megvannak a kiválasztott színek, akkor a tér formálására keressük a hajtogatott és szobrászati formákat, érdekes textúrákat. Idén a fényes felületek uralják a teret és a hangsúlyt a természet által inspirált motívumok veszik át.

Szerezzen további inspirációt Art of Home-ból! Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2-4. www.artofhome.hu

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Színezd újra - Lakberendezési trendek 2013
Dátum: '13.02.05
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Formatervezők a friss otthoni levegőért
Előző cikk: « Esztétikum és funkcionalitás a gardróbban

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: