Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Vichy BB alapozó a habkönnyű szépítő

null
Már a kozmetikai újdonságok is a tavaszt és annak reményteli közeledtét jelzik. Az alapozók piacán egy teljesen új állagú és minőségű Vichy BB újdonság jelent meg, amely könnyebb és áttetszőbb fedésével tökéletes bőrt varázsol arcunkra. Félre tesszük tehát az erős fedésű, dúsabb komponensű alapozónkat.

Ha nem szereted a hagyományos alapozókat, és az eddigiektől eltérően teljesen természetes, habkönnyű módon szeretnéd kiegyenlíteni az arcszínedet, akkor az új, hab állagú BB krém technológiával készült alapozót használod. Ez az új Aérateint BB alapozóhab a Vichytől. A hab változatnak számtalan előnye van. Játékos, könnyű a használata: felrázod, majd fejjel lefelé kinyomod a flakonból a habot. Egy nyomás pont elegendő egy alkalommal az arcra. Nagyon könnyű felvinni – nyugodtak lehetnek azok is, akik a hagyományos alapozóknál esetleg attól tartanak, hogy csíkos vagy foltos lesz az eredmény. A bőrön leheletkönnyű, gyakorlatilag nem is érződik.

Az Aérateint BB alapozóhab 2 árnyalatban kapható, amelyek minden bőrszínhez alkalmazkodnak. A semleges BEIGE legtöbbünknek megfelel, a rózsás tónusú bőröknek pedig a ROSY lesz az ideális. Többszörös hatásuk is a BB krémekéhez hasonló: kiegyenlíti a bőrszínt, ragyogást ad, hidratál, mattít, egy szóval „bőrtökéletesítő” hatása van. SPF 30-as fényszűrője télen-nyáron véd a káros sugarak ellen. Ha meg akarod vásárolni, gyógyszertárakban kapható, ajánlott fogyasztói ára: 5499 Ft.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Vichy BB alapozó a habkönnyű szépítő
Dátum: '13.01.28
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Új arcfiatalító hódít
Előző cikk: « Vichy krém dupla komforttal

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: