AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Díjátadó gálaebéd

null
A már hagyománynak számító Év Bortermelője díj idén is ünnepélyes keretek között kerül átadásra február 10-én a Corinthia Hotel Báltermében. Minden évben pazar gálaebéddel és elegáns programmal teszik emlékezetessé ezt a napot a vendégeknek és annak a borász kollégának, aki munkájával kiérdemelte ezt a nagy elismerést jelentő címet.

A rendezvény a szálló Báltermében állófogadással kezdődik, mely során a vendégek apró koktél-falatkák fogyasztása mellett élvezhetik az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó termelőinek, az öt jelöltnek remek borait.

Idén, hasonlóan, mint már a tavalyi évben, a díj ünnepélyes átadására is a Bálteremben kerül sor, 12.30-13.10 között. A Himnusz elhangzása után MBA-elnöki köszöntő, majd laudáció és az oklevél kerül átadásra. A díjazott köszönő szavait követően a műsorvezető átinvitálja a vendégeket a Valetta terembe, a gálaebéd elfogyasztására.

Az ebéd ültetett formában bonyolított részében a négy fogás az Év Bortermelője boraira komponálva nemzetközi hírű gasztronómiai szakemberek, vendég séfek közreműködésével készül.

Az ünnepi program során a korábbi évekhez hasonlóan az ebéd elkészítésében a hazai gasztronómia kiemelkedő személyiségei vállalták a közreműködést, melynek köszönhetően gazdag ételkínálat várja a vendégeket. Az ízek mesterei: Ádám Csaba cehf, Kereskedőház Café & Restaurant - Szentendre; Fülepi Kálmán chef, U26 Étterem; Bolyki Péter chef, Corinthia Hotel Budapest; Györffy Árpád chef, Aranykaviár Étterem; Sárközi Ákos chef, Borkonyha Étterem; Takács Lajos chef, tulajdonos, Olimpia Étterem; Vidák Zoltán chef, Rókusfalvy Fogadó – Etyek.

Az ebéd ételsorából a desszertek és sajtok a Bálteremben kerülnek felszolgálásra, ahol újból lehetőség nyílik némi kellemes, kötetlen beszélgetésre és a korábbi években, az Év Bortermelője címet kiérdemelt kollégák nagyszerű borainak ízlelgetésére. A jó hangulatról, az igényes szórakoztatásról a Áts Károly művész barátai gondoskodnak.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Díjátadó gálaebéd
Dátum: '13.01.16
Kategória: Asztaltársaság
Következő cikk: » Szaúd-Arábia Szentkirályi ásványvizet iszik
Előző cikk: « Kávékülönlegesség az Inkák földjéről

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: