SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Sztárok vitáztak a női kvótákról

null
A Szóval?! egy két éve indult kezdeményezés, melyet a Külügyminisztérium, az Európai Bizottság és az Európai Parlament hívott életre. A több hónapon és három fordulón át tartó versenyen középiskolások vehetnek részt, akik háromfős csapatokban tehetik próbára érvelési és cáfolási tudásukat ismert emberekkel szemben.

A tavalyi évben a vetélkedőre közel 150 diákcsapat jelentkezett Magyarország 100 középiskolájából. A Szóval?! idei nyitó eseményén újságírók, sportolók és színészek szópárbajoztak arról, hogy be kell-e vezetni női kvótákat az Európai Parlamentben.

A szópárbaj csataterén részt vett Pepe és Kapa, vagyis Mucsi Zoltán és Scherer Péter színészek, a Jancsó-filmek híres, évődő-civakodó párosa, Mészáros Antónia Minőségi újságírásért díjjal kitüntetett újságíró és Stumpf András Junior Príma-díjas újságíró, valamint Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző és Gergely István kétszeres magyar olimpiai bajnok vízilabdázó kapus.

Az eseményt a Külügyminisztérium részéről Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete részéről dr. Szűcs Tamás képviseletvezető, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája részéről Lővei Andrea megbízott irodavezető és a verseny szervezői részéről Lévai Balázs nyitotta meg.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Sztárok vitáztak a női kvótákról
Dátum: '13.01.15
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Magyar divatnak hódolt Párizs
Előző cikk: « Cintula Életmű-díjat kapott

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: