AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Kávékülönlegesség az Inkák földjéről

null
Utazz lélekben az Inkák földjére egy csésze Peru Chakana kávéval! A Tchibo új limitált kiadású kapszulájával megízlelheted a Tawa Chakanából - az Inkák szerint a Föld középpontjából - származó kiváló minőségű eszpresszó kávét.

A Grand Classé Peru Chakana szülőhazája az Amazonas medence nyugati részén, Dél-Amerikában található kis völgy, Atumpampa. Az itt élő őshonos kávégazdák még beszélik az ősi nyelvet, a quechuát és nagy tiszteletben tartják az ősi inka fővárosban, Cuscóban található - a világ közepét jelölő - Andok-keresztet, a Tawa Chakanát. A kistermelők mintegy 1600 méteres tengerszint feletti magasságban, hagyományos módszerekkel, fenntartható gazdálkodásokban, a Rainforest Alliance előírásait betartva termesztik a kitűnő minőségű arabica kávét.

A limitált kiadású kávé erős karaktere, fűszeres jellege és a leheletnyi szerecsendió íze a legnagyobb kávérajongókat is leveszi a lábukról. A Grand Classé Peru Chakana kávékülönlegességhez a Tchibo az Autmpama szövetkezetben egyesült kávétermesztők ültetvényeiről vásárolja a kiváló minőségű kávét.

A Tchibo a Grand Classé Peru Chakana kávéhoz kizárólag olyan arabica kávét választott, mely - a származási területet, a termesztési vagy a feldolgozási eljárást tekintve - kitűnik a hagyományos kávék közül. Az aromazárt kapszulák kiválóan megőrzik a kávéban rejlő több mint 800-féle aromát, így biztosítva a különleges ízélményt. A kapszulák 100 százalékban fenntartható gazdaságból származó kávét tartalmaznak.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Kávékülönlegesség az Inkák földjéről
Dátum: '12.12.10
Kategória: Asztaltársaság
Következő cikk: » Díjátadó gálaebéd
Előző cikk: « Borúlátó borászok a Márton-napon

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: