SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Cintula Életmű-díjat kapott

null
A Magyar Lemezlovas Egyesület, közismert nevén a DJ Szövetség hatodik éve megrendezett díjátadó ünnepségén mind a szakma képviselői, mind a közönség három-három kategóriában szavazta meg kedvenceit, előbbiek a DJ Szövetség által működtetett zártkörű szakmai szavazáson, utóbbiak pedig a Ballantine's közösségi oldalán.

Az est egyik nagy nyertese a FELFEDEZETT kategóriában a szakma és a közönség által egyaránt legjobbnak talált CHRIS LAWYER. A 2012-es év feltétlenül az övé volt; két igen sikeres saját dal ("Right On Time", "Do The Lawyer (Mezara)") mellett fellépő DJ-ként is mindenhol óriási rajongótábor várja.

AZ ÉV PRODUCERE kategóriát az évek óta itthon és külföldön egyaránt sikeres duó, a korábbi évek szavazásain is egyre jobban szereplő, idén végre a díjat is elhódító CRAZIBIZA nyerte. A fiúk épp kelet-ázsiai turnén vannak, Kínától Dél-Koreán át Japánig számos helyen lépnek fel, így a díjat hazaérkezésükig egyelőre csak a távolból tudták megköszönni.

A közönség ismét STERBINSZKY mellett tette le a voksát; a régóta népszerű, közösségi oldalakon is igen aktív, egykor minden idők legnagyobb hazai eladási példányszámait produkáló mixlemezeiről is ismert lemezlovas másodszor vehette át az ÉV DJ-JE közönségdíjat.

A szakma díját három éven keresztül BÁRÁNY ATTILA nyerte meg, de tavaly Andro sikeresen hódította el a címet. Nos, Bárány Attila idén visszaszerezte! Így immáron negyedszer lett ő az ÉV DJ-je a szakmai szavazáson. Az érdem elvitathatatlan: folyamatos telt házas bulik, melyekre újra és újra szívesen megy a közönség. A titok? Nagyon egyszerű: szórakoztatás, jó bulik. Bárány Attila pontosan, megbízhatóan, de mindig kreatívan, újra és újra megújulva szórakoztatja, egyszerre kiszolgálja és vezeti hosszú évek óta a közönséget.

A műfaj, a diszkózás hazai megteremtői, a nagy "ABCD" kvartett tagjai közül Arató András, B. Tóth László és Dévényi Tibor a korábbi években már megkapták, így itt volt az ideje, hogy CINTULA, azaz Keresztes Tibor is átvehesse az ÉLETMŰ-DÍJAT. Magyarország 1-es számú DJ-igazolványával rendelkező lemezlovasa, több rádióállomás és megszámlálhatatlanul sok reklám egykori hangja a tőle megszokott, jópofa eleganciával vette át a díjat; meg is kapta érte a megérdemelt tapsot.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Cintula Életmű-díjat kapott
Dátum: '12.12.10
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Sztárok vitáztak a női kvótákról
Előző cikk: « Magyar lovagok Skóciában

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: