Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Vichy krém dupla komforttal

null
Már nálunk is kapható az újdonság, amellyel egyszerre két bőrproblémát is kezelhetünk. Nem kell tehát külön krémet használni a bőrhibák kezelésére és eltüntetésére, és nem kell egy másik feszesítőt elővenni a ráncok halványítására, most mindkettőt orvosolhatjuk a Vichy új krémével.

Az újdonság neve Vichy Normaderm Anti-aging, a legjobb befektetés arcbőrünknek, amit gyógyszertárakban vásárolhatunk meg. Eddig sok problémás arcbőrű nő érezhette úgy, hogy egyszerre két arckrémre lenne szüksége: egy krémre a zsíros, pattanás bőr kezeléséhez és az ennek hatására keletkező bőrhibák eltüntetéséhez. És mivel ez a probléma 30 éves koron túl is jelentkezik, amikor már a szarkalábak és a ráncok ellen is küzdeni kell, egy másik feszesítő krémet is be kellene szerezni. Ennek a gondnak mától vége, a Vichy fantasztikus újdonsága mindkét problémára megoldást kínál. A Normaderm Anti-aging olyan bőrfelszín megújító arcápoló, amely egyszerre veszi fel a harcot a bőrhibák és a ráncok ellen, egyszerre küzd a zsíros, problémás bőr tünetei és a bőröregedés jelei ellen. Komponensei közül az LHA és a Glykolsav orvosolja a zsíros bőr által kialakult bőrhibákat, a krémben lévő C-vitamin pedig a ráncok ellen küzd aktívan. A klinikai tesztek 100% hatékonyságot mutattak!

A krémet kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztették ki: így hiopallergén és parabenmentes, tehát bárki nyugodt szívvel használhatja. Textúrája ultra friss gél-krém, ami könnyen felszívódik, nem olajos, így kifejezetten megfelel a zsíros bőrűek igényeinek. Vichy termálvizet is tartalmaz. Az 50 ml-es krém ára 4999 Ft.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Vichy krém dupla komforttal
Dátum: '12.11.19
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Vichy BB alapozó a habkönnyű szépítő
Előző cikk: « A tudomány a szépülés, fiatalodás szolgálatában

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: