Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

A tudomány a szépülés, fiatalodás szolgálatában

null
Az ünnepek közeledtével önmagunkat is formába hozzuk. Megszépítjük és megfiatalítjuk bőrünket, amihez most a DITA szalon három olyan kozmetikai kezelését ajánljuk, amelyek a tudomány legújabb eredményeit adaptálva garantálják ezt.

A belváros szívében, a GIGI referenciaszalonjában a nagy múltú, patinás DITA kozmetikában Szabóné Tatár Piroska mesterkozmetikus és üzletvezető ismét újdonságokat ajánl nekünk. A DITA szalon őszi szlogenje szerint: "Legyél kortalan, használd azokat a kutatási eredményeket, melyeket a 21. század tesz lehetővé. Az elmúlt évek tudományos eredményei most a kozmetikában elérhetővé válnak!"

Ezek sorában elsőként említjük a Recovery növényi őssejt terápiát, amely a legfrissebb innovációja a cégnek és a márkának. Ez egy növényi őssejt tartalmú terméksor, amely a gyógyászati utókezelések és az érzékeny bőrűek elmaradhatatlan kezelése. Alkalmazható minden páciensnél bőrfiatalításra, a ráncok csökkentésére, hámlasztó termékeivel bőrmegújításra, de rosaceás bőrök nyugtatására és gyulladáscsökkentésre is kiváló. Széles palettája lehetőséget biztosít arra, hogy mindenkinek egyénre szabott kabinkezelést, otthonra pedig speciális házi csomagot állítsanak össze belőle.

null
A Quadro a tű nélküli mezoterápia. Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahangos kezelés, és több mint a tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. A tű nélküli mezoterápia stimulálja a bőrben lévő sejteket, azonnali fiatalító hatását a vendég már az első kezelésnél láthatja. A Quadro gép egyik lelke a mezoterápia, a másik egy forradalmian új peelingezési eljárás, a dinamikus vízsugár peeling. A szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével mint egy apró hűs gőzborotva tisztítja le a bőrt.

Emellett még két másik fantasztikus funkcióra is alkalmas ez a gép: az ionto-facelifting (iontoforézis és izomstimuláció egyben) és a hidratáló spray (mélyhidratálás) is a Quadro kezelés részei. A Quadro gép a legmodernebb technológiákat ötvözi egy készülékben. A kezelés négy fázisának eredményei nem összeadódnak, inkább hatványozott hatást produkálnak, ezért állíthatjuk bátran, hogy egy 4 alkalmas kúra akár 10 évet is fiatalíthat a vendégek arcbőrén.

null
A harmadik ajánlott kezelés az Anti Aging Nano Hyaluronsav. A nano méretű Hyaluronsav kezelést lézerrel végzik. A nano méretű hyaluronsav újdonság a szépségiparban, mert ez a méreténél fogva csodálatos hidratáló, ráncfeltöltő anyag, sokkal mélyebbre és nagyobb mennyiségben tud bekerülni a bőrbe. Ránctalanításra, a bőr felületi egyenetlenségeinek kitöltésére és bőrfeszesítésre is kiváló megoldásokat nyújt.

Aki bármelyik kezelést szeretné kipróbálni, hogy aztán sikeréről meggyőződve egy teljes kúrát vegyen igénybe, előzetes bejelentkezés után az alábbi elérhetőségeken teheti meg:

DITA kozmetika
1052 Budapest, Kígyó u. 4-6. félemelet 2.
Bejelentkezés: +36 309 423028
Bővebb információ: www.ditakozmetika.hu

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: A tudomány a szépülés, fiatalodás szolgálatában
Dátum: '12.11.07
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Vichy krém dupla komforttal
Előző cikk: « Új BB krém érzékeny bőrre

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: