AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Marilyn Light - az új üzleti kávézó

null
Ma már a sikerrel kecsegtető tárgyalások színhelye nem a komor irodaházak rideg tárgyalóterme, sokkal inkább egy hangulatos üzleti kávézó, amely komoly irodai háttérszolgáltatással segíti az üzletembereket. Ezek sorába lépett be most a Marilyn Light Cafe, melynek hangulatos megnyitóján mi is ott voltunk.

A tulajdonos egy rendkívül ügyes üzletasszony, aki gondolt egyet és az immár két évtizede nagy sikerrel működő híres éjszakai szórakozóhelyén szeptember végétől egy olyan különleges nappal nyitva tartó business kávézót is működtet, amely bizonyára sok üzletembert oda vonz majd. A helyszín szinte kínálta ezt a lehetőséget, hiszen a Baross utca elején, a Kálvin téri nagy irodaházak vonzásában az üzleti élet is megkívánta, hogy az üvegpaloták üzletembereinek egy külső megbeszéléshez ne kelljen a város másik felére utazniuk. A kávézó egy jól felszerelt irodaként várja vendégeit, ahol a faxtól a wifin keresztül történő internetezésig, a fénymásolóig, a szkennelésig és a nyomtatásig minden a munkához és tárgyaláshoz szükséges szolgáltatás és berendezés megtalálható, amelyre a sikeres tárgyalásoknál szükség lehet.

null
És hogy a világ üzleti, gazdasági híreiben is naprakészek lehessenek a vendégek, ezért elolvashatják itt a legfrissebb napilapokat, magazinokat, vagy épp a kihelyezett TV-ken kísérhetik figyelemmel a CNN, BBC híreit, esetleg az épp aktuális sportközvetítéseket. A gazdag reggelik, a business lunch, a snacks, a finom desszertek, különleges kávék és italok csak erősíthetik a tárgyalások és az üzletmenet sikerét.

null
A bisztró jellegű kávézó kétszintes, háromszáz négyzetméteres, három különterme persze nem csak üzleti tárgyalások és termékprezentációk bonyolítására alkalmas, de kiváló baráti találkozókra is. Szeptember végén a Business Cafe hivatalos megnyitóján remek műsor, finom vacsora fogadta a neves művészeket és sikeres üzletembereket, ez utóbbiak közül bizonyára sokan visszatérnek majd üzleti partnereikkel.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Marilyn Light - az új üzleti kávézó
Dátum: '12.10.10
Kategória: Asztaltársaság
Következő cikk: » Borúlátó borászok a Márton-napon
Előző cikk: « Finn gasztrokultúra a Design Héten

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: