LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Az Electrolux Design Lab finalistái

null
Indukciós keverőeszközzel, nanotechnológiás habkészítővel, molekuláris főzőkészülékkel vagy konyhai ízjelzővel kényeztethetjük érzékszerveinket az Electrolux Design Lab döntőseinek tervei alapján.

A 10. alkalommal megrendezett Electrolux Design Lab idei témája: Tervezz ÉLMÉNYT! A vállalat olyan készülékterveket várt a pályázóktól, amelyek az öt alapvető érzék, az ízlelés, a hallás, a szaglás, a látás és a tapintás valamelyikét vagy akár egyszerre mindegyiket kényeztetik. A több mint 20 országból érkező pályamű közül a vállalat kiválasztotta a 10 döntős alkotást, amelyeket készítőik a milánói Triennale Dizájn Múzeumban mutathatnak be, októberben.

null
A finalista munkákat idén a Michelin-csillagos szakács és étteremtulajdonos David Oldani, a tervező és blogger Kelly Beall, valamint Henrik Otto, az Electrolux globális tervezési részlegének alelnöke értékeli. A győztes pályázót egy hat hónapos, az Electrolux egyik globális tervezési központjában eltölthető fizetett szakmai gyakorlattal és 5000 euróval jutalmazzák. A második díj 3000, a harmadik díj pedig 2000 euró.

"Tízedik évfordulónkat ünnepelve olyan témát választottunk, amely minden érzékszervet lebilincselő tervezést igényel. A döntőbe jutott tíz igazán újszerű koncepció lelkesítően hatott ránk, ugyanakkor meglepett és arra sarkalt, hogy elgondolkodjunk a jövő kreatív megoldásain" - mondta Henrik Otto, az Electrolux Globális tervezési részlegének alelnöke. A több mint 1200 pályázó közül kiválasztott 10 finalista október 25-én Milánóban győzheti meg a szakmai zsűrit, hogy az ő találmánya valóban élményt nyújt.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Az Electrolux Design Lab finalistái
Dátum: '12.09.24
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Az Aeroball lett a győztes koncepció
Előző cikk: « Kreativitás a konyhában, határok nélkül

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: