LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Kreativitás a konyhában, határok nélkül

null
Az Electrolux InfinitePure indukciós főzőlap kikapcsolt állapotban csak egy gyönyörű, fekete üvegfelület, amely tökéletesen illeszkedik meglévő konyhai berendezéseink közé. Nagy teljesítményű, rugalmas főzőfelületein pedig különleges méretű és formájú edényeket is használhatunk, így csak fantáziánk szab határt az ételek elkészítésében.

A kreatív ételek elkészítéséhez időnként különleges méretű és formájú edényre van szükségünk. Egy ovális halsütő két zónát is elfoglal egyszerre, ezért a hagyományos főzőlapokon nehézkes használni. A szószok, mint például a hollandi mártás elkészítése, pedig különösen nagy odafigyelést és pontos, precíz hőmérséklet-szabályozást igényel.

Az Electrolux prémium kategóriás Inspiration termékcsaládjának részeként bemutatott InfinitePure indukciós főzőlapon a főzőzónák rugalmasak, s automatikusan alkalmazkodnak az edények méretéhez és alakjához. Csak arra kell figyelnünk, hogy a főzőzónát jelző egyik keresztet takarja az edény feneke. Az új háztartásigép-kollekció főzőlapjain bemutatkozó Bridge (híd) funkcióval is felszerelt modellen ráadásul egy gombnyomásra összekapcsolhatunk két, egymás fölött elhelyezkedő főzőzónát, s ezzel egy nagy, 45 cm hosszú főzőfelület hozhatunk létre. Így ha a baráti vacsorára egy 2 kilós lazacot akarunk párolni, akkor azt könnyedén megtehetjük, hiszen kényelmesen elfér a hosszú halpároló edény a főzőlapon. Az összekapcsolt két zóna hőmérsékletét pedig párhuzamosan, egy vezérlővel szabályozhatjuk.

InfinitePure a világ első, teljes háttérvilágítással rendelkező indukciós főzőlapja. Nincs felfestve rá sem a kezelőfelület, sem a főzőzónák. A tiszta fekete készüléken az intuitív kezelőfelület mindaddig láthatatlan, amíg a készülék ki van kapcsolva. A főzőlap bekapcsolásakor tűnik elő a hátulról megvilágított forgócsúszkás érintőkapcsolós kezelőfelület, amellyel olyan pontosan és precízen állíthatjuk a hőmérsékletet, ahogy a hivatásos séfek csinálják az éttermi konyhákban.

null
Csakúgy, mint a professzionális konyhánkban dolgozó mesterszakácsok, otthon mi is törekszünk a gyorsaságra. Az InfinitePure főzőlap szinte azonnal reagál a hőmérséklet változtatására, így alig 4 percet kell várnunk arra, hogy egy liter víz felforrjon vagy csak néhány másodpercre van szükség ahhoz, hogy az edény olyan forró legyen, hogy húst piríthassunk benne. Az indukciós technológia miatt ráadásul a főzőlap csak azon a felületen melegszik fel, ahol az edénnyel érintkezik. Így ha véletlenül kicsöppen valami a fazékból, akkor egy nedves ruhával könnyedén letörölhetjük, nem fog odaégni a főzőfelületre. S mivel közvetlenül az edény melegszik fel, időt, energiát, s pénzt is spórolhatunk.

Az InfinitePure indukciós főzőlap az Inspiration termékcsalád többi tagjával együtt tökéletesen egységes alkot, így bármilyen konyhai környezetbe harmonikusan illeszkedik. A külső megjelenés mellett a termékcsalád intuitív vezérlőelemei is egységes logikát követnek, ezért az egyszer megtanult funkciókat bármely készüléken használhatjuk. Az Electrolux InfinitePure főzőlap 169 900 forint ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg az üzletekben.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Kreativitás a konyhában, határok nélkül
Dátum: '12.09.03
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Az Electrolux Design Lab finalistái
Előző cikk: « Megnyílt az első Szentkirályi Oxigénbár

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: