AsztaltársaságHirlevél

Asztaltársaság

Úton az étVÁGY villamosa Brüsszelben

null
Elindult az Electrolux legújabb mobil étterme Brüsszelben. Az élmény-villamoson Michelin-csillagos séfek látják vendégül az utazó-étkező nagyközönséget. A tervek szerint, 2012-ben körülbelül 15 000 vendég ebédelhet vagy vacsorázhat az étteremmé átalakított villamoson.

Az újabb mobil étterem ötletét a Cube sikere adta a szervezőknek. Az Electrolux mobil étterme, a Cube 2011 tavaszán mutatkozott be Brüsszelben. A Park Du Cinquantenaire (az 50 éves évforduló parkja) egyik épületének tetején működő új étterem koncepció pillanatok alatt felkeltette a sajtó és a lakosság érdeklődését is, s még sokáig téma volt, miután 3 hónapos vendégszereplését követően átköltözött Milánóba. A brüsszeliek ízlelőbimbóit most egy újabb különleges mobil étteremben, az élmény-villamoson kényezteti az Electrolux.

null
Az étteremmé átalakított villamost Electrolux készülékekkel szerelték fel, melyek segítségével hat 2 Michelin-csillagos séf készíti a különleges helyszínhez illő rendkívüli fogásokat. A villamos hetente hat napon át közlekedik Brüsszel legszebb utcáin. Esténként hetente háromszor vállalati rendezvényeknek ad otthont, a többi napon a nagyközönség előtt is nyitva áll.

A Cube étteremhez hasonlóan a villamos-étteremmel is az a célja a vállalatnak, hogy a vendéglátást, a főzést és az étkezést élménnyé tegye a fogyasztóknak. A vendégek beszélgethetnek a séfekkel, akik beavatják őket néhány gasztronómiai titokba, és megmutatják, hogyan lehet gyorsan, erőfeszítés nélkül valódi gasztronómiai csodákat alkotni - akár otthon is.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Úton az étVÁGY villamosa Brüsszelben
Dátum: '12.08.15
Kategória: Asztaltársaság
Következő cikk: » Finn gasztrokultúra a Design Héten
Előző cikk: « A nagyi receptjei kéznyújtásnyira

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: