Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Nyári szépítő fogyi

null
A minap összefutottam egy régi kolléganővel, karcsú és gyönyörű. Hogy csináltad, kérdem. – Oh, én minden nyáron vékony vagyok - válaszolta. - Csak előkapom a Nagy fogyikönyvet, és kedvemre válogatok a karcsúsító receptek közül. Mindig másba kezdek, bármelyiket választom, nyáron gyerekjáték betartani valamennyit. Kíváncsivá tett, megvettem hát én is az Illia Kiadó sikerkönyvét, a Nagy fogyikönyvet.

A könyv olyan gazdag gyűjteménye a fogyiknak, amilyennel még nem találkoztam. Bemutatja A-tól Z-ig, az almától a zöldségig, Amerikaitól Zónáig, a 0,5 kg-tól 24 kg-ig, és az 1 naptól 90 napig tartó fogyókúrák mindegyikét. Eddig soha nem látott mennyiségben, egy helyen, egy kötetben összegyűjtötte azt a rengeteg fogyókúrás és diétás módszert, amelyet a világ sok táján már kipróbáltak. Ebből kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet valóban gyerekjáték. A könyv nem foglal állást, nem mond orvosi véleményt, egyszerűen csak rendszerez, hogy végre az olvasó kezébe vehessen egy olyan könyvet, amelyben minden ismert és kipróbált diéta megtalálható. Hiszen minden ember más és más, így ami az egyikünknél beválik és sikeres, az nem biztos, hogy a másikunknál is hatásos.

A kúrákat keresheti az olvasó ABC rendben, ételfajtákhoz kötve és időtartam szerint. Megtudhatja, hogy melyik kúrát kinek érdemes megpróbálnia, mit érhet el vele - akár a súlycsökkenésen túl is -, mi az adott módszer lényege, és milyen feltételek mellett lehet a próbálkozása eredményes. A könyv ezen felül természetesen tartalmazza a diéták részletes leírását a fogyasztandó ételfélékkel és étrenddel.

null
Nem kell barátnőktől kérni, interneten keresgélni, magazinokból kivagdosni. És ha az egyik kúra nem volt hatásos, a szempontok mérlegelése alapján választhatunk egy másikat. Tehetjük mindaddig, míg a könyv végére nem érünk, vagy amíg le nem fogyunk. A diéták összevethetőek egymással. Hiszen nem mindegy, hogy egy diéta könnyen végezhető, de hosszú távra szól, vagy éppen kitartást és önfegyelmet is igényel, esetleg megerőltető, és mind a test, mind a lékek számára erőkifejtést igénylő kúra. Minden diéta leírásánál megtudhatjuk, kinek ajánlott, mit érhetünk el vele, mi a módszer lényege, mik a feltételei, követelményei. Végül pedig recepteket találunk a kúrához.

Átböngészve e rengeteg módszert, mindannyian levonjuk a végső tanulságot: nincs új a nap alatt. Így vagy úgy, de egészségesen élni a leghatásosabb. S ez a könyv biztosan segít ebben, hiszen mindnyájunkban ott lakik sovány önmagunk - csak ki kell bújnunk a hájgúnyánkból! Aki egyszerűen csak fogyni szeretne, az forgassa a könyvet jó szívvel, amely igazán azért készült, hogy mindenki megtalálhassa a magának valót. Csak úgy, mint a szerelemben, amely legalább annyira szépít, mint néhány felesleges kiló elvesztése.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Nyári szépítő fogyi
Dátum: '12.07.27
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Új BB krém érzékeny bőrre
Előző cikk: « Hidratálók nyárra

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: