SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Fesztiválozók tekernek az EFOTT hang- és fényellátásáért

null
Az idei EFOTT-on a RAUCH aREna koncertjei a fesztiválozók kezében, pontosabban a lábában lesznek, ugyanis a nagysátor névadó támogatója nem mindennapi aktivitással kívánja felhívni a figyelmet az energiatakarékosságra és a környezettudatosságra.


Az eseményre látogató fiatalokra és a fellépő vendégekre is számítanak a szervezők, ugyanis ha nem tekernek elég sokan és elég intenzitással, akár veszélybe kerülhetnek az aznapi produkciók.

Öt, első ránézésre hagyományos, ám az EFOTT idejére áramfejlesztővé épített kerékpár várja a fiatalokat. A Rauch aREnára naponta nagyságrendileg hatórányi programmal készültek, ehhez a kellő mennyiségű energiát 24 óra megállás nélküli tekeréssel lehet szolgáltatni.

"Bízunk benne, hogy a fiatalok lelkesedése nem hagy alább, és folyamatos lesz a kerékpárok kihasználtsága" - mondta Polyák Anett, a RAUCH marketing menedzsere. "Természetesen készülünk biztonsági tartalékkal, s a közös áramforrásokról kaphatunk rásegítést, ha szükséges. Az ugyanis nem fordulhat elő, hogy lemerüljenek a telepek, mert az kockáztathatja az aznapi program sikerét" - tette hozzá Polyák Anett.

Egy lakás éves felhasználása 3354 kwh, így az egy főre jutó éves villamosenergia-felhasználás 1118 kwh. Egy ember egy biciklin egy óra alatt 200 W-t termel, ami 0,2 kwh-nak felel meg. Így a Rauch aRénánál felállított öt kerékpár folyamatos tekerésével a fesztiválozók egy háztartás egy teljes havi energiaszükségletét tudják előállítani.

Az EFOTT ideje alatt "segédkező" fiatalok természetesen nem maradnak jutalom nélkül. A bicikliket olyan mérőműszerekkel szerelik fel, amelyek mind az egyéni, mind az összteljesítményt tudják rögzíteni, így a fesztivál végén bajnokot is hirdetnek a serényen tekerő, környezettudatos diákok között. A Rauch Bajnokságban abszolút győztest hirdetnek majd egyéni és csapat kategóriában is.

A világ legegészségesebb koncerttechnikájának működtetéséből természetesen a sztárfellépők sem maradhatnak ki. Biciklire pattannak a Showder Klub közkedvelt dumagépei, Kiss Ádám, Aranyosi Péter, Dombovári István és Felméri Péter is, de ha a Compact Disco tagjai nem tekernek elég lendülettel, komoly veszélybe kerülhet a Carbonfools koncertje. A Belmondo együttes frontembere, Czutor Zoli sem lazsálhat majd, ha segíteni szeretné az őket követő Anima Sound System hang- és fényellátottságát.

A Rauch aRéna energiaszintjét a kivetítőkön követheti a fesztiválozó közönség, így ha azt látják, hogy alacsonyan áll a telítettség jelző ikon, nem kell mást tenniük, mint nyeregbe pattanni, és tekerni, tekerni.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Fesztiválozók tekernek az EFOTT hang- és fényellátásáért
Dátum: '12.07.03
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » Nico Rosberg az új A-osztállyal bulizott
Előző cikk: « Csillagos séfek Cannes-ban

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: