PortréHirlevél

Portré

Elstartolt a Második TakarékPont Borregatta

null
A Kékszalag előtt egy héttel került megrendezésre a Balatonfői Yacht Clubban a tavalyi év egyik legrangosabb vitorlásversenye, a Második TakarékPont-Borregatta-Borászregatta. Vitorlázó borászok, borkedvelő vitorlázók, a borászati szakma hajózásra nyitott képviselői vehettek részt az üzleti regattán.

A futamok előtt, alatt és után a mólón 22 méltán elismert pincészet nedűit kóstolhatták az érdeklődők az etyeki Sonkamester, a kelenföldi Mangalica Bolt bestsellerei, kézműves sajtok és kiváló pálinkák társaságában.

Békebeli vitorlás versenyek hangulatát és nívóját idézte meg június utolsó hétvégéjének eseménye Balatonkenese legkellemesebb kikötőjében. A TakarékPont-Borregatta-Borászregatta másodízben hozta össze a borász és hajós társadalom elitjét. Legendák találkozójának lehettünk részesei, hiszen egy mezőnyben indul többek között a tavalyi győztes Kékmadár Wossala György többszörös Európa- és világbajnok vitorlázóval és Malatinszky Csaba borásszal a fedélzetén, Soponyai Géza saját építésű Evolution-je Garamvári Venczellel, 2011. Borászregatta nyertes kormányosa Bujdosó Ferenc a Gardazzurával, Nemere II Láng Róberttel, Kamocsay Ákos, Bock József, Légli Ottó, Gere Attila, Günzer Tamás pedig saját kormányzású hajóikon. A Feind Borászat legénységét Palkovics Krisztián válogatott jégkorongozó erősítette.

null
Szárazon és vízen egyszerre zajlott a megmérettetés, hiszen a regatta és a móló borát a rendezőkből, valamint a névadó szponzor - TakarékPont, a legnagyobb hazai pénzintézeti hálózat - képviselőiből álló zsűri választotta ki az első estén. A rendezvény a nagyközönség számára is nyitott volt. A szurkolók és az érdeklődők vasárnap délutánig tarthattak ízpróbát a Bórmólón, kóstolhattak és vásárolhattak pinceárakon a borászoktól, kérdezhettek a szakértőktől.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Elstartolt a Második TakarékPont Borregatta
Dátum: '12.07.03
Kategória: Portré
Következő cikk: » Emléktúra lóháton
Előző cikk: « Új belföldi kereskedelmi igazgató a Sága élén

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: