LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Megnyílt az első Szentkirályi Oxigénbár

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. megnyitotta első oxigénbárját Siófokon, a 100 éves, felújított Víztoronyban. A kávézóként működő Szentkirályi Oxigénbár egyedisége abban rejlik, hogy - a Balatonnál először - 90-95%-os oxigént szippanthat az ide betérő vendég.

Az ünnepélyes átadón bemutatkozott az 1 literes, nemzeti színű sleeve fóliával díszített Szentkirályi "Limited" oxigénnel dúsított ásványvíz is. A népszerű eredeti oxigénes Szentkirályi ásványvíz változatok forgalma tavaly (2010-hez képest) megduplázódott.

A siófoki főtér felújításának alkalmából rendezett négy napos ünnepségsorozat egyik kiemelkedő eseményén a Szentkirályi tulajdonos-ügyvezetője mellett dr. Gruber Attila országgyűlési képviselő, az Interparlamentáris Unió Magyar Nemzeti Csoportjának alelnöke, dr. Balázs Árpád, Siófok város polgármestere és Hoffmann Henrik, a Siófoki Fürdőegylet és Turisztikai Egyesület elnöke avatta fel a térség egyik legjelentősebb turisztikai látványosságában üzemelő, különleges helyszínt.

A Balaton "fővárosa", Siófok 2012. június 21-24. között négy napos fesztivál keretében avatta fel a főtéren véghezvitt felújítási munkák eredményeit (pl.: a Sió Pláza, a Széchenyi szobor és a Víztorony). Ennek egyik kiemelkedő eseménye, hogy átadták Siófok legjellegzetesebb épületét, az idén 100 éves Víztornyot is, amely otthont ad az első Szentkirályi Oxigénbárnak. A város kilátóként is funkcionáló jelképének egyik felső szintjén ezentúl kávézóként működik a piacvezető magyar ásványvízmárka oxigénbárja, amely elsősorban a cég oxigénnel dúsított ásványvizének népszerűsítésére jött létre.

Az impozáns Víztoronyban üzemelő, 66,5 m2 alapterületű oxigénbár egy időben 25-30 vendég kiszolgálására alkalmas. Egyedisége pedig abban rejlik, hogy a Balatonon és környékén először nyílik alkalma a helybélieknek és turistáknak arra, hogy az egészségre jótékonyan ható oxigént szippantsanak. (Az ehhez szükséges - percenként 5 literes teljesítményű -, ún. oxigén koncentrátor berendezés a levegőből állít elő 90-95%-os oxigént.)

A Szentkirályi Oxigénbár ünnepélyes átadóján a cég vezetője bemutatta legújabb fejlesztésüket is: a Szentkirályi "Limited" oxigénnel dúsított ásványvizet. Az 1 literes, nemzeti színű sleeve fóliával bevont PET-palack mindössze 100 000 példányban készül évente, amelyet először nagykereskedelmi területen kezdenek el terjeszteni. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. testvércége, a Vitapress Kft. volt az első cég a világon, amely ezt a fóliás technológiát használta ital termék (gyermekpezsgők) díszítéseként szolgáló címkézésre.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Megnyílt az első Szentkirályi Oxigénbár
Dátum: '12.07.03
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Kreativitás a konyhában, határok nélkül
Előző cikk: « Amerikai márkák a Flairspringben

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: