LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Amerikai márkák a Flairspringben

null
Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével nyílt meg minap a Flairspring bútorbolt, a La-Z-Boy dönthető komfortfotelek és az UTTERMOST lakáskiegészítők kizárólagos importőre.

A Flairspringgel olyan új szereplő jelent meg a hazai lakberendezési piacon, melynek elsődleges célja, hogy választási lehetőséget kínáljon mindazoknak, akik úgy gondolják, hogy a kényelmes otthont biztosító kiváló minőség, stílus és tartósság elérhető cél lehet a pénztárcabarát megoldásokat keresők számára is.

A Szabadság tér 14. szám alatti üzletben, és a hamarosan nyíló budai Flairspringben is végzett lakberendezők állnak vásárlóik rendelkezésére, akik nem csupán a megfelelő darabok kiválasztásában segítenek, de komplex szolgáltatásuk részeként, azok leendő helyét is szívesen megtervezik ügyfeleik otthonába(n). Nemsokára induló hűségprogramjuk, termék-visszavásárlási garanciájuk és számos egyéb lakberendezési szolgáltatásuk okán valóban rendhagyó szolgáltatási portfólióval rendelkező bútorpiaci szereplőként lépnek színre.

A Flairspring kizárólagos importőrként két amerikai bútormárka több ezer féle termékét teszi elérhetővé a magyar piacon. A 85 éves múltra visszatekintő, több szögben dönthető komfort foteleiről világhírűvé vált La-Z-Boy, és az idén 36. évébe lépett UTTERMOST, amely családi vállalkozásként vált világmárkává és az Egyesült Államok egyik piacvezető lakáskiegészítőket forgalmazó cégévé. Az előbbi komfort fotelei olyannyira ikonikus darabokká értek, hogy a márkanév összeolvadt a funkcióval, így ma már a dönthető fotelt magát is köznevesítve 'La-Z-Boy'-nak hívják. Az otthoni kényelem magasiskoláját jelentő ülőalkalmatosságok itthon, leginkább a Jóbarátok című sorozatból Joey és Chandler oltáriszentségként tisztelt foteleiként lehetnek ismerősek.

null
Az UTTERMOST amellett, hogy az Egyesült Államok legnagyobb választékú, keretezett tükörgyártójaként ismert, a Flairspringhez hasonlóan kiemelt értéknek tartja a házikedvencekkel együtt kialakított harmonikus élettér képviseletét. A márkatulajdonos Cooper család maga is mintegy 30 megmentett kutyáról gondoskodik, akik gyakran szerepelnek az egyes bútorkollekciók lookbook fotóin számos kutyáknak készült alkalmatosság és lakáskiegészítő megszületésének inspirálói voltak.

Ezek mellett a Flairspring rendszeres programjaival szerepet kíván vállalni a kortárs hazai képző- és iparművészet anyagi és szellemi támogatásában. Programját az üzlet megnyitóján Nagy Gertrúd Magyar Menyegző fantázianevű, Magyar Kézműves Remek minősítésű ékszerkollekciójának különleges bemutatójával kezdte el.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Amerikai márkák a Flairspringben
Dátum: '12.05.31
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Megnyílt az első Szentkirályi Oxigénbár
Előző cikk: « Akusztikus Bútorok - a hangsugárzók stílusa

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: