LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Akusztikus Bútorok - a hangsugárzók stílusa

null
Mostantól csak a képzeletünk szabhat határt annak, ha szívesebben hallgatnánk zenét egy egyedi tervezésű, a belső tér stílusához illesztett hangsugárzóból, mert bemutatkoztak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű Akusztikus Bútorok.

Otthonunk kialakításánál a tárgyak harmóniájára törekszünk, különös gonddal választjuk ki a kanapét, a szőnyeget, a lámpákat vagy a székeket, amelyekből annyira széles a választék, hogy sokszor csak hosszú vívódás után tudunk dönteni. Nehezebb a helyzetünk, ha minőségi és szép hangfalat keresünk, olyat, amelyik színében, formájában, anyagában illik a modern, a minimál, a vintage, netán a klasszikus stílusban berendezett lakásunkhoz.

null
Az Akusztikus Bútorok különlegessége együttesen rejlik a meglepő formák, színek és anyagok használatában, valamint a termékek mögötti filozófiában. "Számunkra az az elsődleges szempont, hogy az adott tér stílusával összhangban, a vevő egyéni ízléséhez igazítva alkossuk meg az Akusztikus Bútorokat" - mondta Bizsók Vajk, a termékek megálmodója, a Manufaktúra ügyvezetője. "Ugyanennyire odafigyelünk a kiváló hangminőségre is, ezért minden egyes hangsugárzót akusztikailag egyenként bemérünk, hogy a zenehallgatás igazi élmény legyen. Büszkék vagyunk arra, hogy a kézi készítés miatt minden termékünk egyedi" - tette hozzá Bizsók Vajk.

A stílusos hangsugárzók elnevezése onnan ered, hogy azok minden térbe bútorként is illeszkednek, sőt vannak olyan Akusztikus Bútorok, amelyek más funkcióval is rendelkeznek, így akár a puffok, lámpák vagy szobainasok is zenélhetnek. Az egyedi hangfalak variálhatók is, például könnyen lecserélhető a kedvenc fotóinkat ábrázoló fali hangsugárzó előlapja másik képre, de a piros mélysugárzó puff is hamar megváltoztatható új kanapénk színére. A lehetőségek száma végtelen, az alkotók igény esetén művészek, iparművészek bevonásával is készítenek Akusztikus Bútorokat. "Izgalmas kifejezési lehetőséget jelentenek számomra ezek a lakberendezési tárgyak, és szeretek egy ilyen alkotó szellemű közösségben dolgozni" - mondta Somogyi Réka selyemfestő, a Manufaktúra egyik művésze.

null
A Bizsók Akusztikus Bútor Manufaktúra azt vallja, hogy a hangsugárzók és az akusztikai kiegészítők is ugyanolyan fontos és meghatározó szereplői egy térnek, mint a többi lakberendezési tárgy. Épp ezért kiválasztásuk és tervezésük ugyanannyi figyelmet érdemel, mint a helyiség más elemei. Az Akusztikus Bútorok nemcsak otthonok, hanem kávézók, éttermek, szállodák és más üzlethelyiségek különleges díszei is lehetnek.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Akusztikus Bútorok - a hangsugárzók stílusa
Dátum: '12.05.17
Kategória: Lakásinfó
Következő cikk: » Amerikai márkák a Flairspringben
Előző cikk: « Átadták az Év Homlokzata díjakat

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: