Szépség és egészségHirlevél

Szépség és egészség

Fiatalító kúra GIGI időgéppel

null
A DITA Szépségszalon több generáció óta exkluzív, családi kozmetika a belváros szívében, és a GIGI márka referencia szalonja is egyben. A kozmetika egyedi stílusát a patinás, elegáns hangulat és a legmodernebb gépek harmonikus ötvözete adja. Itt beszélgettem Szabóné Tatár Piroskával, a DITA Kozmetika tulajdonosával arról a GIGI időgépről, mellyel akár tíz évet is fiatalodhatunk.


- Mi az, amire a mai kor emberének szüksége van egy kozmetikában? Milyen kezeléseket vesznek igénybe ma a vendégek?

- Természetesen mindenki fiatalodni akar, minél gyorsabban, látványosabban és persze fájdalommentesen. Ezért örülök, hogy már közel egy éve használom a GIGI legújabb innovációját, a GIGI Quadro Time machineTM időgépet.

- Ezzel valóban vissza lehet forgatni az idő kerekét?

- Aki rendszeresen jár a kezelésekre, végig csinálja az általam javasolt kúrát, és otthon is megfelelően használja az előírt termékeket, 6 héten belül bizony tíz évet is fiatalodhat.

null
- Miben rejlik a csoda?

- Ez a gép szúrás- és vágásmentes kezelőgép, melynek 4 funkciója van. A kezelést a legmodernebb hámlasztó technikával kezdjük, ami nagyon kellemes érzés a vendégnek. Sokan tartanak a mikrodermabráziótól, vagy a gyümölcssavas hámlasztásoktól, de ezt minden páciensem szívesen veszi igénybe. Ezután egy továbbfejlesztett tű nélküli mezoterápiás applikátorral viszem be a teljesen személyre szabott, bőrnek megfelelő szérumot. A harmadik fázis az ionto-lifting, melynek során a kezelőfej egy arcizomtornát végez, miközben mélyre jutnak a fiatalító hatóanyagok. A befejező lépés a hidratálás, ami egy speciális spray pisztollyal történik, ezzel mélyhidratáló koncentrátumot juttatunk be a bőrbe.

- Mennyi ideig tart egy kezelés?

- A kezelés mindössze 40-45 perc, nagyon gyors, teljesen fájdalommentes, sőt kellemes beavatkozás.

- Hogyan fiatalodhatunk 10 évet?

- A pácienseimnek kúrát ajánlok, a bőrük állapotától függően 4-6 alkalommal, heti rendszerességgel. A kúra végén olyan látványos az eredmény, hogy a vendégek maguk állítják, utoljára 10 évvel ezelőtt volt ilyen kisimult, feszes az arcuk.

null
- Mennyire tartós ez az eredmény?

- Egyéntől függően évi 1-2 vagy akár 3 kúrát ajánlok a vendégeimnek, de fontos, hogy havonta lássam őket, és a kúrák között egyéb manuális kezeléseket kapjanak. Fontos az otthoni ápolás is, ezzel könnyebben szinten tartható az elért eredmény. Egy-egy kúra 4-6, de akár 12 hónapig is látványos fiatalságot biztosít.

- Melyik korosztálynak ajánlható a kezelés?

- Tulajdonképpen 30 év felett minden nőnek és férfinak ajánlom, hiszen a feszesítő, ránctalanító hatása mellett kiváló megoldást nyújt a pigmentfoltok eltávolítására, a zsíros bőr kezelésére, méregtelenítésre, vér- és nyirokkeringés fokozásra, hidratálásra, hogy csak a legfontosabbakat említsem.

- Hol vehetjük igénybe a kezeléseket?

- A DITA Szalonban, időpont-egyeztetéssel várok minden fiatalodni, szépülni vágyó vendéget!

Szabóné Tatár Piroska
(+36) 30/900-4207
info@ditakozmetika.hu
www.ditakozmetika.hu

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Fiatalító kúra GIGI időgéppel
Dátum: '12.03.12
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Sminkvarázs
Előző cikk: « Növényi őssejtek a kozmetikában

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: