Vichy újdonságok

null
A Vichy mindig elsők között jelenik meg azokkal a kozmetikai újdonságokkal, melyekre a kozmetikumok piacán érdemes oda figyelni. Így volt ez az idén is. Január első napjaiban már találkozhattunk kitűnő szemránckrémével, melyhez azóta más újdonságok is csatlakoztak.

Januárban a Vichy Liftactiv termékcsalád kiegészült a Liftactiv teljes körű ránctalanító és feszesítő szemkörnyék-ápolóval. Alkalmazása már pár nap után látható eredményt hoz, mert 5% Rhamnose-t tartalmaz, amely természetes eredetű, kiváló ránctalanító komponens. Az új szemkrém négy szemkörnyéket érintő problémára teljes körű megoldást kínál. Így a ráncokra, a szemhéjakra, a sötét karikákra és a táskákra. Télen különös gondoskodást igényel a szem körüli nagyon érzékeny és védtelen bőr, ezért a krémet reggel és este naponta kétszer is használjuk. A Vichy termálvízzel készült krém nagyon hatékony és mégis kíméletes. Érzékeny szemre is alkalmazható. 100% érzékeny bőrön tesztelt, parabenmentes. Szemészeti ellenőrzés mellett is tesztelt.

null
A Vichy alapozókkal nem csupán szépítjük, de védjük is arcbőrünket. A természetes alapozást az Aerateint alapozóval érjük el, amely két bőrtípusnak megfelelő textúrával és négy színárnyalatban kapható. Az erős fedést a nemrégiben megjelent újdonsággal, a Dermablend családdal érjük el. Könnyű fluid állagú, 5 különböző árnyalatban készült, professzionális termék, hiszen tökéletesen elfedi az arcon lévő bőrhibákat. A 30-as SPF-faktorral készült stift változata kiváló a téli sportoláshoz, például síeléshez, mert védi bőrünket a napfény káros hatásaitól. A zsíros bőrre, hogy az ne legyen soha fényes, a Normaderm alapozót ajánljuk.

null
A Vichy bőrgyógyászati és kozmetikai szakértői a haj egészségéről és szépségéről is gondoskodnak. A Dercos termékcsalád mostantól új köntösben díszíti a fürdőszobák polcait, és egy új taggal is bővült. Az új kímélő Minerál ásványi sampont akár naponta is használhatjuk, anélkül, hogy igénybe venné a hajat és minden hajtípusra alkalmazható. A Vichy termálvíz értékes ásványaival erősebbé és fényesebbé varázsolja a hajunkat. Hipoallergén, paraben-, színezőanyag- és szilikonmentes. A Vichy termékek gyógyszertárakban vásárolhatók meg.

Győri

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Vichy újdonságok
Dátum: '12.02.13
Kategória: Szépség és egészség
Következő cikk: » Szauna ábécé I.
Előző cikk: « Légy kreatív!

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: