ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Új számológép a Canontól

null
A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata az X MARK I MOUSE Slim modellel bővítette hordozható számológépeinek családját. A személyi számológép vezeték nélküli lézeres egérként, vagy személyi számítógépek numerikus billentyűzeteként is funkcionálhat. A rugalmas és környezetbarát, részben újrahasznosított Canon-anyagok felhasználásával készült modell üzletemberek számára és személyes használatra egyaránt ideális választás.

Az X MARK I MOUSE Slim elődjéhez hasonló prémium kialakítással rendelkezik. Az elegáns, karcsú és áramvonalas számológép a kisebb méretnek és a könnyű kialakításnak köszönhetően tökéletesen használható a hordozható számítógépekkel. A fényes fehér vagy fekete felület tükrözi a modell kiváló teljesítményét, az elegáns matt felület pedig kényelmes fogást biztosít a felhasználók számára.

null
A teljes használhatóságot biztosító görgőknek, a három kattintható gombnak és az azonnali számítógépes csatlakozást biztosító Bluetooth 2.0 kapcsolatnak köszönhetően a számológép nagy teljesítményű lézeres egérként is használható. A Windows® és Macintosh hardverekkel is kompatibilis, teljes rugalmasságot kínál a különböző eszközökön dolgozó felhasználók számára. A számadatok kényelmes beviteléhez pedig vezeték nélküli numerikus billentyűzetként is használható, amely különösen hordozható számítógépek esetében előny.

Az X MARK I MOUSE Slim a Canon számológépeire jellemző egyedi, alacsony környezeti hatással járó gyártási eljárással készül. Az új számológépet a lehető legkevesebb hulladék generálásával, részben Canon fénymásolók újrahasznosított anyagaiból gyártják.

Az X MARK I MOUSE Slim 2011 októberétől lesz elérhető.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Új számológép a Canontól
Dátum: '11.09.14
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Szent Mihály-napi Lovas- és Pásztortalálkozó
Előző cikk: « Vizes hatások a Balaton utcában

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: