ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Az arany, a zafír és a bőr találkozása

null
A napokban mutatták be a Nokia Oro készüléket, a vállalat legújabb prémium okostelefonját. A korlátozott számban kapható Nokia Oro a Bridge of Weir Leather által előállított bőrből készült, 18 karátos aranybevonattal és zafírkristály menügombbal.

A prémium okostelefon egy 8 megapixeles kamerával, valamint egy 3,5' megerősített üveggel ellátott AMOLED kijelzővel büszkélkedhet. "A csomagolástól magáig a készülékig a Nokia Oro készülékben egy olyan okostelefont hoztunk létre, melyet élvezet a kezünkbe fogni és öröm használni - mondta Alessandro Lamanna, a Nokia marketingért felelős alelnöke. - A Nokia Oro különleges kombinációja a finom mestermunkának és a gondosan válogatott, exkluzív alapanyagoknak. A részletek iránti egyértelmű szenvedéllyel tervezték, legyen szó akár a készülék arany berakásairól, a zafírkristály menügombról vagy a kézzel készített bőr hátlapról."

null
A Nokia Oro értékesítési csomagja tartalmazza továbbá a díjnyertes Nokia J Bluetooth fülhallgató 18 karátos arany kiadását. A Nokia J a Nokia "Always Ready" technológiáját használja, így a felhasználó egyszerűen csak felveszi és elkezdhet beszélni, amikor beérkezik a hívás, és akár három hónapnyi készenléti időt is kínál a feltöltések között.

A Nokia Oro szállítása a következő negyedévben kezdődik a legújabb Symbian Anna szoftverfrissítéssel, amely tökéletesített szövegbevitelt, javított Ovi térképeket és egy jobb böngészőt kínál a felhasználóknak.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Az arany, a zafír és a bőr találkozása
Dátum: '11.05.31
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Itt az ideiglenes autótetoválás
Előző cikk: « A Geppetto gourmet üzlete

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: