ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Budapest Essential Looks: divatsátor az Eiffel téren

null
Magyarországon első ízben kerül megrendezésre a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vesznek részt. Az esemény fővédnöke a nemzetközi ismertséget és elismerést kivívott Anda Emília.

Április 29-30-án Abodi Dóra, Es Tu un Ange, Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Léber Barbara, Makány Márta, Mojzes Dóra, Nanushka, Nubu, Use unused legfrissebb kollekcióit tekinthetik meg a helyszínre látogatók, a nemzetközi bemutatók mintájára felépített divatsátorban, nemzetközi színvonalú fény-, hang- és látványtechnikai háttérrel, nemzetközi kifutókon is dolgozó 30 magyar modell részvételével.

A Schwarzkopf Professional, az esemény névadó szponzorának köszönhetően a magyar közönség is mostantól félévente találkozhat a divatvilág számos meghatározó egyéniségével, megtekintheti minden szezon Essential Looks nemzetközi trendbemutatóját kiváló mesterfodrászok közreműködésével és a legelismertebb magyar tervezők mellett egy nemzetközi designer aktuális kollekcióját. Színpadra állítanak a szervezők továbbá egy egyedi programot, szezononként más és más téma ihletésében. A program a designerek és fodrászok rendhagyó megmérettetése, KILL Routine by Schwarzkopf Professional címmel.

A nagyszabású divat- és trendbemutatók mellett, melyen a 2 nap alatt több mint 70 modell, 25 sztárfodrász, 15 sminkes, 4 koreográfus és hatalmas szervezői és technikai stáb dolgozik, számos további program várja a vendégeket: stílustanácsadás, fodrászsarok, sminktanácsadás, címlapfotózás, fotókiállítás, koktélbár, valamint játékok, értékes nyereményekkel.

A bemutatók között:
ZOLTAN+presents LIVE DJ MIX/DOPPLER (Tilos Rádió)/JEROME ANDRIEUX (la Cuisine)
A Budapest Essential Looks esemény másik partnere, a Fiat csoport legdivatosabb tagja, a LANCIA, a Budapest Essential Looks tavaszi eseményén - a genfi autókiállítást követően, első alkalommal Magyarországon - mutatja be a legújabb ötajtós Lancia Ypsilon modellt.

A vendégek jó hangulatáról az Absolut Vodka legújabb koktéljával, az Absolut Budapest Muse-zal gondoskodik. A nemzetközi "Drinks" kampány ikonikus koktéljait követően létrehozott magyar Absolut koktél, az Absolut Budapest Muse, a Budapest Essential Looks eseményen mutatkozik be a nagyközönség előtt.
Az eseményre jegyet vásárló közönségnek az Absolut Vodka a napi belépő mellé egy koktéllal kedveskedik.

A napijegy ára 2500 Ft, a jegyek megvásárolhatók a Broadway jegyirodánál és minden ismert jegyirodában.

Ha szeretne többet megtudni az eseményről, látogasson el a www.budapestlooks.hu weboldalra, és a facebook.com/budapestlooks facebook profiljára, ahol naponta frissülő információkat talál.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Budapest Essential Looks: divatsátor az Eiffel téren
Dátum: '11.04.06
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » A Geppetto gourmet üzlete
Előző cikk: « Díjnyertes crossover produkció

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: