ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

Gomboljuk újra - együtt

null
Gombold újra! címmel divattervezői pályázatot hirdetett a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, mely célja, hogy felhívja a kortárs hazai és nemzetközi divatszakma, valamint a közönség figyelmét a tradicionális magyar öltözék és divattörténeti értékeket felhasználó, igényes mindennapi öltözködés fontosságára.

A három kategóriában - látványruha, hétköznapi ruházat, kiegészítők - meghirdetett pályázatra 3-5 darabból álló, akár férfi, akár női ruhákat vagy kiegészítőket tartalmazó kollekciók terveit várják 2011. március 17-ig. A pályázat nyilvános, egyénileg vagy alkotói csoportként lehet rajta részt venni, a fődíj 450 000 forint, valamint egy, a divat világához közvetlenül kapcsolódó, külföldi tanulmányúton való részvétel. A további helyezettek 350 000, illetve 250 000 forint díjazásban részesülnek, valamint különdíj és közönségdíj átadására is sor kerül.

A háromfordulós pályázat lezárásaként, 2011. május 8-án, az Európa-nap programsorozat keretében megrendezendő nagyszabású divatbemutatón vonultatják fel a legjobb pályamunkákat, illetve adják át a díjakat. Valamennyi, a divatbemutatón résztvevő kollekció tervezője, készítője 150 000 forint költségtérítésben részesül. A díjátadón egy egyedülálló elismerést is átadnak, "A magyar divat nagykövete" díjat. Hogy ki nyeri el, az egyelőre még titok.
A pályázati kiírás elérhető a www.designterminal.hu oldalon.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Gomboljuk újra - együtt
Dátum: '11.02.28
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Díjnyertes crossover produkció
Előző cikk: « Rába Roland kapta az idei Fehér György-díjat

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: