ÉrtéktrendHirlevél

Értéktrend

A lélek és az egészség harmóniájáért

null
Hárshegyi Zsuzsanna és dr. Porpáczy Sarolta megbecsült szakemberek a maguk területén, mégis úgy gondolták, hogy mernek merészet álmodni, ezért létrehozták a Spiritmed holisztikus szemléletű egészségstúdiót, amely a lelki épülés, a szépülés és az egészség egymást támogató, kiegészítő szolgálatát hivatott ellátni.

- Úgy tűnik, miközben egyre komfortosabbnak gondoljuk a világunkat, ennek megteremtése egyre több fizikai és lelki szeméttel terheli azt. Az az érzésem, látva a Spiritmed szolgáltatásait, hogy munkájuk lényege ennek a "szemétnek" az "eltakarítása".

- A Spiritmedet azért hoztuk létre, hogy elérhetővé tegyünk olyan eljárásokat, kezeléseket, foglalkozásokat, melyek segítségével csökkenthetőek a stressz és a mindennapi kihívások okozta ártalmak, fokozható a teljesítmény és a koncentrálási képesség, megelőzhetőek betegségek, annak érdekében, hogy egészségesek és sikeresek tudjunk maradni. Olyan széles szolgáltatási palettával és terapeuta-kínálattal rendelkezünk, ami a magyar piacon egyedülálló.

null
- Ez nagyon jól hangzik, de a mai viszonyok között, gyanítom, erre nem jönnek rá maguktól az emberek.

- Mi ahhoz próbálunk vonzó teret kínálni, hogy rájöjjenek: az öngyógyító folyamatokat be lehet indítani. Éppen ezért a tevékenységünknek van egy edukációs alapja, amely három területet céloz meg. Holisztikus szemléletű egészségtámogató stúdiónkban különféle természetgyógyászati és testet, lelket harmonizáló módszerekkel állunk rendelkezésre a mindennapi egészségi és lelki nehézségek megoldására. Pszichológusaink és trénereink segítségével cégek részére szervezetfejlesztési kommunikációs, személyiségfejlesztő, konfliktuskezelő, önérvényesítést fejlesztő, stresszkezelő, együttműködést elősegítő tréningek lebonyolítását végezzük igényre szabottan. Végül pedig sportolók részére egyedi igények felmérését követően a regenerációban, teljesítmény és koncentráció fokozásában, a játékosok és az edzők felkészítésében tudunk támogatást nyújtani különféle stresszkezelési technikák, például az autogén tréning és más pszichológiai metódusokkal.

- Azt gondolom, elég sok egészségügyi vállalkozás tűzi a zászlajára ezeket a gondolatokat. Mégis, miben különbözik, mivel több a Spiritmed ezeknél?

- Módszereink több olyan szakterület ismereteit tartalmazzák, mint a pszichológia, fülakupunktúrás addiktológia, autogén tréning, jóga, különböző speciális és egyénre szabott masszázs programok, csoportos és egyéni foglalkozások keretében. Sokféle módszer létezik, saját életünk során mi, a Spiritmed megalkotói is sok mindent kipróbáltunk. A Spiritmedben mégis azokat a módszereket gyűjtöttük össze, amelyek saját, illetve szakembereink tapasztalatai szerint a leghatásosabbak lehetnek arra való tekintettel, hogy minden vendég, páciens más-más személyiség és ebből adódóan a kezelések más-más kombinációjára van szükségük. Nemcsak a különböző módszerek kombinációját alakítjuk egyénre szabottan, hanem természetesen magát az adott kezelést is. Stúdiónk erőssége éppen a holisztikus és a személyre szabott (de a családi környezetet is figyelembe vevő) megközelítésben rejlik. Nem véletlen, hogy sokan visszajárnak hozzánk, különösen most, amikor a szürke, hideg téli napok fokozzák a depressziós hajlamot.

null
- A gazdasági válság, a nehezedő életkörülmények nyilván megnehezítik az érintettek megszólítását is.

- Szeretet és figyelem, ha csak egy órára is, a ma emberének már ajándék. Természetesen akadnak, akik azt feltételezik, hogy az alternatív, szelíd módszerek nem nekik valók, idegenkednek tőle, mert talán korábban nem értek el vele hatást, esetleg nem a megfelelő szakemberhez fordultak, vagy túlságosan "misztikusnak" tartják. Módszereinknek egyik nagy előnye abban rejlik, hogy az is megoldást találhat helyzetére, aki ez idáig még nem próbált ki alternatív módszereket vagy esetleg kevésbé hisz bennük. Stúdiónk nem a szélsőséges megközelítés híve, nem az ezotéria mélységei felől közelíti meg a betérőt, hanem egy kellemes, szélsőséges szimbólumoktól, sallangoktól mentes környezetben kínál az adott személyiségnek megfelelő szolgáltatást. Szeretném hangsúlyozni, hogy számos más egészség megóvási területhez hasonlóan mi is igyekszünk a megelőzést sulykolni a célcsoportokban, ami a mostani feszített, terhelt időszakban különösen nagy kihívást jelent számunkra.

Tóth Gábor Ákos


Spiritmed szolgáltatások:

Homeopátiás szaktanácsadás, fülakupunktúrás addiktológia, Schüssler-féle arcelemzés, energiaharmonizálás hangtálakkal, Spirituális Válasz Technika, speciális masszázsok, autogén tréning, pszichológiai konzultációk, energiaharmonizálás hangtálakkal, Kundalini-jóga, speciális masszázsok, autogén tréning, frissítő és speciális masszázsok, kéz-és lábápolás, dr. Hauschka kozmetika, szivárvány energiakezelések, hangtálas kezelések.

Miben tudnak segíteni?
- Immunerősítés, stresszoldás, öngyógyító képesség fokozása, alvászavarok, egyes pszichoszomatikus betegségek és szívinfarktus megelőzése, lelki egyensúly harmonizálása
- Fogyókúra, dohányzásról való leszokás támogatása, ízületi- és izomfájdalmak csillapítása
- Változások megélésének támogatása, konfliktusok kezelése, önbizalom erősítése, önfejlesztés, életvezetési nehézségek, veszteségek feldolgozása

Elérhetőség:
1025 Budapest, Szikla u. 27./B
Tel.: +36 20 6 22 33 44
email: spiritmedkft@gmail.com
www.spiritmed.hu

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: A lélek és az egészség harmóniájáért
Dátum: '11.01.05
Kategória: Értéktrend
Következő cikk: » Rába Roland kapta az idei Fehér György-díjat
Előző cikk: « Kicsi ország a Quimbytől

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: