Mars és Vénusz Head&Shoulderst használ?

null
Stílusosan a világhírű párkapcsolati szakértő, John Gray Mars és Vénusz sorozatának egy kötetével lepték meg a sajtó munkatársait a szervezők azon a bemutatón, ahol a Head&Shoulders vonultatta fel legújabb, mindkét nem számára ajánlott hajápolási termékeit. Az új kollekció megoldást nyújt közös haj problémájukra: a korpásodásra és a töredezettségből fakadó hajhullásra.

A nők és férfiak közötti különbségekről, hasonlóságokról szóló vita - mondhatni - egyidős az emberiséggel. A takarítástól a pletykáig, a házimunkától a nyaralásig, a nők és férfiak mindig más kötelezettségeket vállalnak az életben. Amikor a hajukra kerül a sor, nem titok, hogy a nők rendszerint túl sokat foglalkoznak a frizurájukkal, de a formázás és újraformázásnak köszönhetően a hajfelszín sérülhet, ami fokozott igénybevétel esetén akár hajtöredezéshez is vezethet. A férfiak viszont általában nem figyelnek oda eléggé - bármit használnak, ami a kezük ügyébe kerül a fürdőszobában. A nem megfelelő termékválasztás pedig szintén a haj kárára történik, és akár korpásodáshoz és hajtöredezettségből fakadó hajhulláshoz is vezethet.

null
Abban azonban mindkét nem egyetért, hogy a dús és ápolt haj fontos; és egyaránt úgy vélik, hogy a hajhullás - legyen az töredezésből fakadó vagy egyéb - a legrosszabb dolog, ami megtörténhet a hajukkal. A túlságosan igénybe vett, ápolatlan, korpás haj azonban nem csak közérzetünkre lehet rossz hatással, de pártalálási esélyeinket is befolyásolja - derül ki a Head&Shoulders és a Randivonal közös kutatásából. Mindkét nem számára fontos, hogy saját haja ápolt és korpamentes legyen; bár a nőknek alapvetően fontosabb saját frizurájuk (79%), mint a férfiaknak (54%). Abban viszont a megkérdezettek több mint fele egyetért, hogy randevúpartnerük ápolt haja nagyban befolyásolja a választásukat.

null
Annak érdekében, hogy mindkét nem elégedett legyen, a Head&Shoulders bemutatta az Anti Hair-fall termékcsaládot, mely segít a nők és férfiak támasztotta eltérő igények kielégítésére. A korpásodás és hajtöredezettség okozta hajhullás hátterében a Malessezia globosa nevű gomba áll, amely többek között a fejbőr viszketését okozza. A fejbőr irritációja, az általa kiváltott viszketés és vakarás pedig a haj minőségének romlását eredményezheti, ezért jelent megoldást a Head&Shoulders Anti Hair-fall kollekció, mely 95%-kal kevesebb hajtöredezettségből fakadó hajhullást és akár 100% korpamentes hajat és fejbőrt biztosít a látható tünetekkel szemben, rendszeres használat esetén. Az új, limitált kiadású Head&Shoulders Anti Hair-Fall nők és férfiak számára már kapható az üzletekben.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Mars és Vénusz Head&Shoulderst használ?
Dátum: '10.12.06
Kategória: Vezércikk
Következő cikk: » Dürrenmatt óta a legismertebb svájci író
Előző cikk: « Maradandó értékek

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: