SztárnegyedHirlevél

Sztárnegyed

Szalay Balázs nyerte a Magyar Golfkupát

null
Az első magyar tereprali bajnoki futam után Szalay Balázs május 2-án megnyerte a Magyar Golfszövetség által rendezett Magyar Golfkupát felnőtt férfi kategóriában.

A Balatonudvariban idei első magyar golfversenyre 103 induló nevezett, mely a versenykiírás szerint stroke mínusz handicapre volt kiírva. Két pár birdie és sok boogie ütés után nettó pontozásnál Szalay Balázs 71 ütéssel végzett az élen.

A versenyen Csányi László segítette Szalay Balázst, mint caddy, aki végig jó és hasznos tanácsokkal látta el az ezen a pályán először játszó Szalayt. A 16-os lyuknál 2 perc alatt még azt is megtanította, hogy mi az a chip ütés, és annyira jól sikerült elmagyaráznia, hogy egyből egy birdie-t sikerült belőle kihozni.

"Nem számítottam arra, hogy nyerhetek Magyarország egyik legnívósabb golfversenyén, a Magyar Golfkupán. Még álmomban sem merült ez fel. Sőt, a játék befejezése után hazamentem és késő délután hívtak a golfklubból, hogy nagy valószínűséggel dobogós helyen végzek és menjek vissza a díjkiosztóra. Ezen nagyon meglepődtem, hiszen a játék tulajdonképpen jól ment, de még így is nagyon sokat hibáztam. Ráadásul reggel kicsit késve érkeztem, emiatt nem volt időm gyakorolni, így a putting greenre az első lyuknál úgy érkeztem, hogy egy ütésgyakorlás sem volt még a kezemben. A handicapemet is sikerült megjavítani, a verseny után már 24,5-re állok, ami életem eddigi legjobb eredménye. Nagyon jól kezdődik az év, hiszen mind a magyar tereprali bajnoki futamon, mind a golfversenyen sikerült nyerni. A golfszövetség minden évben két ilyen kupát szervez, tervezem, hogy a következőn is elindulok, természetesen a győzelemért" - mondta Szalay Balázs.

Nyomtatásra és gyengén látóknak!

Cikk információk:

Cím: Szalay Balázs nyerte a Magyar Golfkupát
Dátum: '09.05.07
Kategória: Sztárnegyed
Következő cikk: » "Egyszálének" Palya Beától
Előző cikk: « Kati Marton és az elnök feleségek

Kezdőlap

Hirdetés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: