PortréHirlevél

Portré

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6...

Nusser Zoltán Bolyai-díjas agykutató

null
Átadták a magyar tudományos közélet egyik legrangosabb elismerését, a Bolyai-díjat. A kétévente kiosztott díjat idén Nusser Zoltán agykutató, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet Celluláris Idegélettan Laboratóriumának vezetője kapta. (Részletek)

Juhász Márton: irány a Szilícium-völgy

null
A NASA és Google által alapított amerikai egyetem, a Singularity University közép-kelet- és délkelet-európai innovációs versenyének döntőjében két győztest hirdettek: Juhász Mártont Magyarországról és Aleksandra Orchowskát Lengyelországból. (Részletek)

Perui szépségdoktor Pesten

null
Páciensek által odaítélt rangos nemzetközi elismerést kapott a hazai plasztikai sebészet, ahol a családot is pótolják a beavatkozás idejére. A Whatclinic.com nemzetközi felhasználóinak független visszajelzésein alapuló díj első helyezettje lett Budapest egyik legnagyobb magánintézménye. (Részletek)

Electrolux Design Lab 2013 - Inspiráció a nagyvárosi élethez

null
2013-ban az Electrolux Design Lab formatervezői verseny a "városiasodásból" eredő problémák megoldását tűzte ki célul. Ezért olyan pályamunkákat vár a versenyzőktől, amelyek az egyszerű, innovatív, idő- és energiatakarékos, egészséges, praktikus és szórakoztató városi életet szolgálják. (Részletek)

Fúvósok lettek az év legkedvesebb muzsikusai

null
A Pannon Filharmonikusoknál évekre visszatekintő hagyományt követve a közönség 2012-ben is szavazott az év legkedvesebb női és férfi muzsikusáról. A közönség a megtisztelő címet Tímár Judit fuvolaművésznek és Laduver Mihály klarinétművésznek ítélte. (Részletek)

Dieter Rams kapta a Moholy-Nagy-díjat

null
A korunk legnagyobb hatású designerei között számon tartott alkotó elsősorban a Braun vezető tervezőjeként vált világhírűvé, funkcionalista használati tárgyai közül számos mára ikonikussá vált, miközben elméleti munkássága, különösen a "kevesebb több" szemlélete iránti elkötelezettsége alapvető jelentőséggel bír a kortárs kultúrában. (Részletek)

Szakmai díjak a 6. Graphifesten

null
Négy tervezőgrafikus, illetve műhely kapott Aranyrajzszög Díjat, és két tervezőt jutalmazott szakmai különdíjjal a MATT november 14-én a 6. Graphifest fesztiválon a budapesti Design Terminálban, ahol a díjazottak munkáiból kiállítás is nyílt. (Részletek)

Ineke Hans és Fabio Novembre Budapestre látogatott

null
A Design Hét Budapestre idén két nagynevű, a nemzetközi design legizgalmasabb alakjai között számon tartott alkotó is ellátogatott. Ineke Hans, a kortárs holland designszcéna összetéveszthetetlenül egyéni hanggal és nyelvezettel bíró szereplője, míg Fabio Novembre a kortárs olasz design legfigyelemreméltóbb, sokszor provokatív tervezője. (Részletek)

Emléktúra lóháton

null
Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban évente megrendezett Nyeregszemle a résztvevő lovak száma alapján a Kárpát-medence legnagyobb lovas seregszemléjének, és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark leglátogatottabb rendezvényének számít, ahol 2012 májusában több mint 400 lóval jelentek meg a hazai, és szomszédos országokból érkező lovasok. (Részletek)

Elstartolt a Második TakarékPont Borregatta

null
A Kékszalag előtt egy héttel került megrendezésre a Balatonfői Yacht Clubban a tavalyi év egyik legrangosabb vitorlásversenye, a Második TakarékPont-Borregatta-Borászregatta. Vitorlázó borászok, borkedvelő vitorlázók, a borászati szakma hajózásra nyitott képviselői vehettek részt az üzleti regattán. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: