LakásinfóHirlevél

Lakásinfó

Oldalak: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6...

Formatervezők a friss otthoni levegőért

null
A tiszta levegő megteremtése egyre nagyobb kihívást jelent a ma emberének. Otthonaikban ugyanúgy a friss vidéki levegőre vágynak a fogyasztók, hiszen a jó minőségű levegő hatással van közérzetükre és egészségükre. Éppen ezért idén az Electrolux Design Lab egyik fókusztémája a friss levegő. (Részletek)

Színezd újra - Lakberendezési trendek 2013

null
"Színezd újra, színezd újra! Az életed, ha megfakulna, s ha az égbolt beborulna, ne menekülj, csak színezd újra!" A Magna Cum Laude slágerének szövege tökéletes mottó a 2013-as év lakberendezési trendjéhez. (Részletek)

Esztétikum és funkcionalitás a gardróbban

null
Amikor elsőre azt halljuk, hogy a gardróbok csúcsa manapság beépített televíziókészülékkel kerül a piacra, sokunknak nem az esztétikum jut eszébe először, hiszen amikor a szépség és a technika találkozik, általában valamelyik oldal háttérbe szorul. (Részletek)

Profi eszközök a konyhában

null
Vannak, akik használják. Vannak, akik már hallottak róla. A kis kötőtűszerű eszköz érdemei vitathatatlanok. A karácsonyi halételek is sokkal finomabbak lesznek, ha éppen annyira sütjük meg őket, hogy ízük legjavát adják majd a tányéron. (Részletek)

Az Aeroball lett a győztes koncepció

null
A lengyel Jan Ankiersztajn nyerte Aeroball (légtisztító) elnevezésű pályaművével az Electrolux Design Lab idei versenyét. A tizedik évfordulóját ünneplő formatervezési pályázaton a zsűri olyan terveket várt a pályázóktól, melyek minden tekintetben maximális élményt kínálnak a fogyasztóknak. (Részletek)

Az Electrolux Design Lab finalistái

null
Indukciós keverőeszközzel, nanotechnológiás habkészítővel, molekuláris főzőkészülékkel vagy konyhai ízjelzővel kényeztethetjük érzékszerveinket az Electrolux Design Lab döntőseinek tervei alapján. (Részletek)

Kreativitás a konyhában, határok nélkül

null
Az Electrolux InfinitePure indukciós főzőlap kikapcsolt állapotban csak egy gyönyörű, fekete üvegfelület, amely tökéletesen illeszkedik meglévő konyhai berendezéseink közé. Nagy teljesítményű, rugalmas főzőfelületein pedig különleges méretű és formájú edényeket is használhatunk, így csak fantáziánk szab határt az ételek elkészítésében. (Részletek)

Megnyílt az első Szentkirályi Oxigénbár

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. megnyitotta első oxigénbárját Siófokon, a 100 éves, felújított Víztoronyban. A kávézóként működő Szentkirályi Oxigénbár egyedisége abban rejlik, hogy - a Balatonnál először - 90-95%-os oxigént szippanthat az ide betérő vendég. (Részletek)

Amerikai márkák a Flairspringben

null
Elérhető árakkal, kimagasló minőséggel, egyedülálló ügyfélszolgálattal és az otthonteremtés legkényelmesebb módjának ígéretével nyílt meg minap a Flairspring bútorbolt, a La-Z-Boy dönthető komfortfotelek és az UTTERMOST lakáskiegészítők kizárólagos importőre. (Részletek)

Akusztikus Bútorok - a hangsugárzók stílusa

null
Mostantól csak a képzeletünk szabhat határt annak, ha szívesebben hallgatnánk zenét egy egyedi tervezésű, a belső tér stílusához illesztett hangsugárzóból, mert bemutatkoztak a kézzel készített, kiváló hangminőségű és formabontó hangfalak, a magyar fejlesztésű és kivitelezésű Akusztikus Bútorok. (Részletek)

Hirdetés

Keresés

Partnereink:Minőségi parókák

Megrendelés: